Shiny Sky Blue Star

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mia's 19th b-day party ♥

Juhlittiin siis eilen Mian 19v synttäreitä pienellä porukalla. Koko iltapäivän pelasin Lassen kaa GH:ta, rupes vähä sattuu sormiin sen kolmen tunnin soittamisen jälkeen :D Seittemän aikaan ruvettiin kaikki alottelee Cialla ja laulettiin SingStaria. Jumaliste että laulaminen on kivaa, vielä ku olis hyvä ääni ni laulaisin 24/7. 

Cia ja Jaana :-)

B-day gurl ♥

:D
Lähettiin sit joskus kasin aikaan Baccaraan, meille kaikille tarjottiin Breezerit :D Mialle tarjottiin koska sil oli synttärit, Cialle koska se oli tuttu, Jaanalle koska se oli sen naapuri ja mulle koska kerroin et oon persaukinen opiskelija, hehs. Viihdyttii siellä alle tunti ja lähettiin äkkii Paroniin ennenku sinne tuli poke. No matkalla onnistuin rybäämää johonki kuoppaan ja se oli bye bye Pisangit ja mustat housut. Käsiki aukes vähän mut no problem.

Paronissa oli ekaa kertaa KIVAA. Olin sopivasti kännissä ja ekaa kertaa elämässäni menin tanssimaa :D Vähän otti kunnon päälle reivaa siel 12cm korkojen kaa mut saatana että oli hauskaa! Vaikka se meijän tanssi taiski muuttuu pehmopornoks loppuu kohden... HAH VOI EI mitkä flashbackit......

Lähettiin Cian kaa niille jo joskus 1 aikaan, väsytti nii perkuleesti. Laulettii viel vähä SingStaria ja sit nukkumaa :D JA MULLA EI OO EES DARRAA. Jumalan kiitos, eilen oli kivaa ja ei ees hävetä (paljoo).

Kuvia ei sitte tullu Paronista yhtään, pitäs palkkaa joku hovikuvaaja aina ku lähtee ulos ku ei siinä kukaa koskaa tajuu mitää kuvia ottaa :D

torstai 29. maaliskuuta 2012

This is how I do my hair

Paskaa settiä on tullu viime aikoina. Tänää revin itteni ylös muutaman tunnin yöunien jälkeen matikan kokeeseen, joka meni yllättävän hyvin! Oon huomannu et handlaan aina "matemaattisia malleja"-kurssit parhaiten :D Koordinaatistoo piirtämine on nii helppoo ja jostai syystä tajuun niitä juttuja...

Kokeen jälkee tulin suoraan himaan ja myöhemmin Cialle yöks, sitä ennen yritin kuitenki jotenki nyt kuvata sen hiustuton, iha vaa kuvien muodossa siis. Oli vaikeeta ja olin vessassa lukkojen takana aika kauan :-D 

Kokeilen täs samalla Picasan uusii muokkaustapoja!

Duckfuckface</3
Tässä pestyt, kuivatut, suorat, sileet, kauheet hiukset. Joskus uhmaan mun periaatteita ja meen näin kouluun... Tai no kyl mä otsatukan fiksaan jos en muuta.

Luonnonharja ftw!
Luonnonharjalla sit tupeeraan iha koko tukan, latvat tykkää ♥  

Pää alaspäin ja tupeeraamaan

 Sit lakkaa, iha vitusti lakkaa

Nyt on hyvä määrä

 Sit vaan ponnarille, aika ylös


Sitte vaan vedän ponnarista ulos vähä hiuksia et tulee pöyhkeempi ja muotoilen otsatukan! Valmista!




No oikeesti tost ei tullu niiin hyvä koska olin just pessy hiukset ni you know ne on sellaset tyhmät ettei ne pysy kunnol! >:O

Mun lullis aww ♥

tiistai 27. maaliskuuta 2012

För helvete 2

Fortune Street - Starship Mario

Mulle soitettii tänää tuntemattomasta että oon vastannu jossain kyselyssä että tykkään kattoa kauhu- ja trillerileffoja. Sitte mulle tarjottiin kahella eurolla jotain Paranormal Activity Tokyo Nights-leffaa ja yhtäkkiä sitä puhelua jo nauhotetaan ja mulla on vuoden jäsenyys johonki paskaleffakerhoon. En saanu yhtään puheenvuoroo ja kuulin vaan "meiltä saa alle 20:llä uusia leffoja, pelejä ja musiikkia". Ai kahellakympillä pelejä, sopii mulle saatanan hyvin! Mutta sitte ku käyn niiden nettisivuilla se onki joku leffakerho lapsille! Missään ei oo pelejä eikä ees musiikkia. FML en vastaa enää yhteenkää kyselyyn netissä koskaan! Onneks mama hoitaa homman kotiin ja peruuttaa ton koko paskan :D

Tunteja on taas kulunu kiitettävästi Boom Streettiin, tää rupee vetää vertoi siihen miten esim. Jommi, Ville ja Rasse pelaa LoLii KOKO AJAN. I know dat feel nao. 

Ei mulla mitää asiaa ollu, haluun vaa tunkee tänne kivoja kuvia ja rukoilla Kami-samaa että päästää huomenna matikasta läpi! Ja että hammaslääkärissä menee hyvin :(

Bowser 666

Bowser 1337
Tein kevätsiivouksen mun työpöydälle, kattoo kaua pysyy siistinä..

 Antakaa anteeks ku oon nii tylsä, vitun koeviikko.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

För helvete

Laiska ja aikaansaamaton viikonloppu taas takana! Kesäaikaan siirryttiin ja ulkona on taas talvi. Tuntuu et aika menee liian nopeesti, miks kello on muka jo 7? Pitäs edelleen lukee enkkuu ja koeviikkoki alkaa ens viikolla. Tosin mulla on vaan kolme koetta, huh. Ärsyttää tälläset päivät ku vaa makaa ja nukkuu... Unohdin kameran akun laturin himaan joten en saanu hyviä kuvia ku tehtii ite sushia :( Vaikeeta se oli, tahmeeta riisiä ja merilevä oli vaikeeta rullata. Mä en siis syntyny vahingossa Suomeen ja missannu mahtavaa uraa sushikokkina Japanissa.


Siinähän niitä
Oli sentään hyviä, levä oli tosin aika oudon makusta. 

Haluisin jo päästä kuvaa mun uuden peruukin ja kaikkee muuta kivaa, joku ihana anonyymi on halunnu tutoa siitä miten laitan hiukset, valitettavasti tuntuu vähä siltä et ens viikko menee laskellen yhtälöpareja ja lukujonoja koetta varten. ÄRSYTTÄÄ. Tuntuu et on liian vähän aikaa!!! 

Ärsyttää myös se että risteilyn jälkeen en oo syöny melkee mitää muuta ku karkkia. Ja iho kiittää, hyi. Miten joku parin kilon pudottaminen voi olla nii saatanan vaikeeta?! Ihan sama, nautin kesästä ja Espanjan reissusta vaikka en oliskaan iha kesäkunnossa, keneen mun pitää tehä muka vaikutus anyways... 

Ilmoittauduin muuten Keravalle autokouluun. Alkaa ens kuussa, toivottavasti hoidan homman loppuun nyt tällä kertaa T__T Pakko, vituttaa ku ei oo korttia. Piirsin myös eilen ekan kuvan piirtopöydällä, hauska vempele. En tosin tiiä kannattaako ostaa itelleen vaa siks et voin piirtää mallista.

Link, The Legend of Zelda: Spirit Tracks
Mallista siis piirsin ja ihan hyvinhä toi onnistu. Mulla vaan ei riitä aivot ja taidot siihen et päästä keksisin asennon ym. ite eli otan aina vaan mallia ok tuli selväks. Koulussa järkätään joku photoshopkurssijuttu ens kuussa, vois mennä koska kiinnostaa. Varasin tänää myös konepaikan Nuorkan laneille. Jommi oli ihana ja oli perjantaiyönä ku olin nukkumassa avannu tän paskaläppärin ja putsannu sen + ladannu toimivan Final Fantasy 7:n tähä joten pääsen tykittää sitä sinne. 

perjantai 23. maaliskuuta 2012

I became a Deviant

Fortune/Boom Street - Main Menu
TÄÄ ON NIIN HYVÄ JA SOI PÄÄS KOKO AJA


Moi!

Päätin taas tunkee itteni vielä yhelle sivustolle internetin ihmeelliseen maailmaan, nimittäin deviantARTiin. Jotku mun ulkomaalaiset lukijat onki joskus kyselly et onks mulla accoo siellä :-D Noh, nyt on ja sinne pääsee tästä:


Jos seuraa mun blogii paljonki ni tuolla tuskin on mitään uutta matskuu paitsi journalit joita ehkä joskus kirjottelen sinne. Pääasiassa siis lisäilen itestäni mahollisimman erilaisii kuvia sinne muitten iloks! Aattelin et tolla sivustolla pyöris vähä samanhenkisii ihmisii ku mä jos vaikka lisää nettituttuja löytäs sen kautta :-)

Piirtäminen ois myös yks idea, mut käsin en enää jaksa joten oon funtsinu täs aikasemminki et piirtöpöytä olis kiva hankinta! 




Nukuin taas koko päivän ohi vaikka piti lukee kahteen enkun sanakokeesee :| Illalla kävin kahvittelee Cialla ja se anto mulle EMPiltä saapuneen tilauksen jonka siis tilasin Cian kautta. SE ON NIIN TÄYDELLINEN etten jaksanu venata et saan järkkärin kätösiin joten kuvasin sen mun pikselikännykällä!

SE ON NIIN KAUNIS, HIENO, UPEA, TÄYDELLINEN ♥

Maailman ihanin lompakko! Makso 15 euroa. 

Nyt lähen vallottamaan maailmaa Boom Streetin ihmeellisiin mappeihin. Huomenna Lauralle tekee ite sushia! :-)

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Kakkosristeily

Hejssan! 

2NE1 - 내가 제일 잘 나가 (Japanese Ver.)

Maanantaina lähettiin siis meijän koulun kakkosluokkalaisten kaa Ruotsiin laivalla (tai en mä tiedä kui moni niistä oli kykeneviä käymään maissa asti XD). Meno oli hyvä, mut olis varmasti voinu olla parempi koska sairastuin jo heti ekan päivän aikana. Loppuu kohden aika paha flunssa oli ja on edelleen päällä, mut silti kävin juhlimassa ekana iltana ja oli kivaa! Vietin iltaa monen mun koululaisen kaa joille en normaalisti puhuis koulussa yhtään, yllättävän kivaa porukkaa :D Mut ei ne baarit ja yökerhot silti tunnu iha mun jutulta :(

Syötiin erittäin, siis erittäin hyvin ja hyvää ruokaa ja päästiin kaikki käymään Ruotsissa darrasta (tai edelleen päällä olevasta kännistä) huolimatta :-D Eka kerta ku olin Ruotsissa ja siinä about 4-5 tunnin aikana kerkes näkemää ja kiertämää paikkoja tosi hyvin :-) 

Viimenen ilta meni rauhallisesti, en jaksanu lähtee mihinkää pää täynnä räkää ja oli muutenki heikko olo kylmässä Ruotsissä kävelystä. Menin aikasin nukkumaan ja sentää aamulla jaksoin nousta meriaamiaiselle.

Ainoo negatiivinen asia sen lisäks et mun niskaläväristä putos toinen pallo oli varmaan meijän hytit alimmalla kannella (JOPA autokannen alapuolella jees jees), ahisti olla sellases kammiossa ja kuumotti et mitä jos hukutaan XD Valotkaa ei toiminu kunnolla eikä sinne muutenkaan mitään päivänvaloo mistää tullu, miks oiskaa, mun käsittääkseni oltiin veden alla :D Yritin aamusin luoda sinne jotain sivistyneempää tunnelmaa nii että iPodissa pauhas Vivaldit ja Bachit ja toivoin et saisin kupin teetä.

Pitemmittä puheitta kuviin joita tuli napsittuu selvinpäin enemmän ku kännissä, harmi sinänsä koska kivaa meillä todellaki oli :D Enkä sitte baareista/yökerhoista tajunnu ottaa mitään kuvia! Höh.

 MAANANTAI 

Lähettiin kaikki heti ottamaa yhet :D
Inva
Lisää siiderii 
♥ 

Ja lisää 
Jack ja Rose



Rasse 13v
Glamouri kuolema
Mun ja smirren tunteikas hetki
Mama ♥


Sakut söpössä kylvyssä :__D 

Raise your drink ja sillee
Hyvää


Rautvuoren laiva uppos
NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sushi oli paskaa)


w/ Almila & Milla :)
Rasse sai rakkautta
Siitä se juhliminen sitte alko ja lähettiin klubille, viimesin kuva oli otettu 11 aikaan ja 4 aikaan oltiin nukkumassa

 TIISTAI 

Saavuttiin Tukholmaan kai jossain 10 aikaan aamulla jos oikein muistan ja lämmin siellä ei ollu... Käveltiin varmaan 6 kilsaa ku pyörittiin siellä ja täällä. Koluttiin Lauran kaa varmaan kolme ostoskeskusta(?) enkä löytäny MITÄÄN. Jotain kumminki lähti mukaan pikkupuodeista ja kävästiin myös museossa.

Sain meijän laivasta hyvän kuvan vasta Ruotsissa



Metro oli jännä


Komea alfauros Stokiksessa









Bloggaajan velvollisuuksia: ruokaan ei saa koskee ennenku se on kuvattu

Helvetin hyvä katkarapuleipä! Ravut oli edellis yönä pyydettyjä ja käsin kuorittuja nomnom!!
Kallis hipsterikauppa...
...mut siiden näkönen sisältä 
Money makes the world go around

Victorian hoodeilla



Museosta


Upea elämys tää. Ku astu lasin eteen tuntu ihaku olis ollu tolla aikakaudella ja tossa huoneessa, mahtavaa



Hyrulen prinsessa


Juomassa kupit kuumaa ennen takasin laivaan lähtöä

Takas laivaa
Hieno hissi
Kaks rakkainta ♥ 

Yrittää olla auringonlasku 
Joku random esitys laivassa 
Paska mesta

 KESKIVIIKKO 

Kello soi kasilta ja oli maailman vaivalloisinta herätä ja tuntu et joku ois muurannu sieraimet umpee. Vetäsin ripsarit naamaan, söin aamupalaa mutsin kaa ja ei siinä kerenny ku pakata ja pitiki jo ulostautuu laivasta. Kotiinmeno oli taas yhtä säätöö niinku aina tässä suvussa, joku perhe vei tilataksin meijän nenän eestä terminaalilla, iha jees. Kotiin kuitenki päästiin ja oon yskiny keuhkot pellolle ja niistäny miljoona litraa räkää (♥) ja väsäilly tätä postausta ainaki 8 tuntia (eikä se oo vielä ohi) TÄN PASKAN JA HITAAN KONEEN KAA. No silti, viimeset kuvat mm. ostoksista!

Mättöö tax freestä

Namii



Se oli hyvä rööki se
Teetä Ruotsista
Maailman söpöin teekuppi ja lautanen + ihanaa valkosta ruusuteetä Ruotsista ♥
Karikatyyri musta :---D
Lisää ihanaa teeastiastoo Ruotsista 
Shampoota ja käsigeeliä...(???)
Vartalorasvaa

Nyt kiitän kaikkia kivasta risteilystä ja HYVÄÄ YÖTÄ!