Shiny Sky Blue Star

perjantai 27. tammikuuta 2012

5 unelmaa haaste

Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa/asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta 5 muuta bloggaajaa!

PELEJÄ/KONSOLEITAHaluisin omistaa kaikki mahdolliset Nintendon konsolit, myös käsikonsolit ja tällä hetkellä kuumottaa eniten jossain kohtaa tätä vuotta markkinoille saapuva Wii U (3. kuva). Haluisin nimenomaa ostaa pelit ja konsolit ja tukea sitä yhtä asiaa tässä maailmassa joka saa mut ilosemmaks ku mikään muu. Mulla on vielä monta monta uskomatonta 2D-kokemusta kokematta ja toivoisinki siks omistavana paljon paljon pelejä! Haluun olla sankari! Haluun pelata läpi monta erilaista tarinaa.

MATKOJAMä niiin rakastan matkustelua ja erilaisten maisemien, asioiden, ihmisten ja kulttuurien näkemistä. En oo vielä koskaan matkannu minnekkään missä olis jotenki järisyttävän erilainen kulttuuri ku meillä. Japaniin haluisin kaikista eniten ♥ Haluisin nähdä erilaisia nähtävyyksiä, syödä erilaisia ruokia ja tehdä muille kulttuureille perinteellisiä asioita. Tietenki haluisin myös päästä shoppailemaan ja makaamaan aurinkoon jonnekkin ihanalle rannalle :-)

MATKA AVARUUTEENAh, avaruus on niin kiehtova ja rakastan kattoo tähtiä taivaalta. Haluisin nähä kaiken sen lähempää ja ehkä jopa tutkia niitä. Haluun tietää millasta tuolla ylhäällä on ja nähä omin silmin sen ku avaruus ei lopu mihinkään. En pysty sisäistää ja käsittää sitä asiaa :-D 

PERUUKKEJAKoska maailmassa on niin monta ihanaa hiusväriä, mutta mulla on vaan yhet hiukset. Ja valitettavasti kyllästyn väreihin tosi nopeesti, enkä siltikää uskalla yrittää värjätä esim. siniseks (vaikka oon halunnu sitä väriä jo vuosia). Joten haluisin sata peruukkia eri väreissä! Tolla hopeetukkasella on muuten maailman hienoin kampaus ♥

UNELMAKOTIUnelmakoti on tietysti sellanen jossa tuntis olonsa mahdollisimman onnelliseks, mukavaks ja kotosaks. Mulle japanilaishenkinen koti olis just sellanen. Pelkästään ajatus siitä, et saisin asua kuvissa olevien mukasessa kodissa saa mut tärisee onnesta. Haluisin myös japanilaisen puutarhan jossa voisin rentoutua. Aamulla voisin juoda mun teen siellä ja illemalla joogata tai meditoida (harrastin tätä kesällä kotona suihkulähteen luona :-D). 

Vaikka unelmia onkin, ei kaikki noista oo mahdottomuuksia! Mikään ei vielä estä mua muokkaamasta mun elämää siihen suuntaan että voisin toteuttaa jotain noista, tähdätään siis siihen!

Haastan CianMianAnnanTiian ja Titin !

5 kommenttia:

 1. :DDDDDDDDDD ihanaa
  tälläset on vaikeita.
  tulis muutenkii puolet samoi mitä sul on :D

  VastaaPoista
 2. nallura: ja sähän teet tän :( tee joskus ku on übertylsää !

  VastaaPoista
 3. sul on kaikkii kivoi :D mä en varmaa keksi mitää mut vois koittaa..

  VastaaPoista
 4. tinpe: no mullaki kesti täs ainaki puoltoist tuntii :D annoin noitten ideoiden tulla itestää =)

  VastaaPoista
 5. hahah joo teen tän heti ku on tylsää ja jaksan miettii :D:DDDD

  VastaaPoista