Shiny Sky Blue Star

tiistai 24. tammikuuta 2012

Shining Rogueport

Paper Mario: The Thousand-Year Door - Rogueport Sewers


No mitä kuuluu? Musiikkia. HEHE. Okei, viikko on lähteny alkuun nihkeesti. Ei menty sunnuntaina Heurekaan, niin olis pitäny huomenna mennä. No ei me mennä, niin mennään ens viikon torstaina. Eli siis mun matka tähtiin venyy taas. No me gusta.

Oon tapellu rahankäyttöongelman kaa tässä vähän aikaa. Nintendo eShoppiin on tullu taas vaikka mitä ihania pelejä, mutku katon peiliin nii oksennan hieman suuhuni. Mä HALUAN punasen tukan takasin niin nopeesti ku mahollista, oon miettiny hiihtolomaa, koska ois viikko aikaa ja tukka kerkee lepää vähän värjäysten välillä. Ja ne rahat, ne menis tietenkin pidennyksiin!

No, onneks ei tarvi kohta muutamaan päivään olla ihmisten ilmoilla tän näkösenä (oikeesti lol en oo halveksunu mun ulkonäköö näin pahasti ku viimeks varmaa joskus angstisena yläastelaisena... JOTEN jotain on tehtävä ja äkkiä!!!) koska mulla on ihana ihana pitkä viikonloppu to-ma ♥ Sinä aikana omistaudun täysin Samus Aranin matkaan kohti upeita seikkailuja mut tietysti vasta sen jälkeen ku oon eka laskenu todennäköisyyttä ja lukenu englantia.

Tässäpä sitte jotain kuvia tältä päivältä:

Tänään tuli 2 viikkoa ilman oikeeta tupakkaa!Ärrän viiden euron porvarileipä. Onneks oli hyvääSonic Syndicaten laulajan nimmari mulle jouluna, jonka sain tyylikkäästi tasan kuukauden myöhässä :-D

Cian nimetön käärme, sanoin sitä Nanashiks

Mut sit kastoin sen RitvaksPokémonarmeija!


Minä ja Miku hihi ♥

Mä aina mietin koulussa miten jee ku pääsen himaan meen suihkuun ja kuorin ihon, rasvaan sen ja laitan itseruskettavaa, nypin kulmat, teen kasvonaamion ja liimaan mun tekokynnen joka irtos, mut nyt taas rupee jaksaminen olee iha finaalissa joten taidan hakee palan mutakakkua ja kattoa ne Salkkarit jotka eilen missasin (koska nukuin ylläri sinänsä).

PS.
Yritin tehä Facebookin The Sims Socialissa mahollisimman Tifan näkösen tyypin :-D

10 kommenttia:

 1. Mä syön just noit samoi Chicken-Bacon-BBQ-leipii koulus aina koska ne on iha sikaomnomnom! ;;____;;<3

  VastaaPoista
 2. ai onks joku nintendo e Shop kauppaki? :o saaks sielt edullisemmin pelei? =)

  VastaaPoista
 3. Elmeri: no toivottavasti teillä päin saa vähä halvemmalla XD femma on aika ryöstöö :(

  Aura: joo siis nintendo 3DS:llä (ja mun mielestä myös DSi:llä pääsee jonkunäköseen kauppaan?) pääsee sellaseen nettikauppaan ku nintendo eshop.

  sinne lisätään luottokortilla rahaa ja pelit on tosi halpoja siel (pelit on siis tietenki vaan DS:lle), siel on ihan 2-8 euron skaalassa ne eli mun mielestä ainaki tosi halpaa :)

  mut sullahan on wii, ni suosittelen tsekkaa sen kautta myös sen kaupan ja jos löytyy jotain kivaa ni ostamaa wii points cardeja joilla saa ostettuu myös tosi halvasti pelejä!

  VastaaPoista
 4. Ne oli 3,50e, mut sitne kallistu johonki yli neljää euroo! Iha sairast :C

  VastaaPoista
 5. ei näytä tifalta....

  VastaaPoista
 6. Ano: ai? näyttäähän, mut mee koodaa siihe simssiin minihame ja sama tukka ku tifalla ni ehkä sit se näyttäs enemmä silt. ainii ja punaset silmät!

  VastaaPoista
 7. mun mielestä noi mustat hiukset on tosi kivat sulla, sopii hyvin:)

  VastaaPoista
 8. Angelica: voooi apua kiitos paljon!! siinä se vaan on ku niitten pitäs olla ruskeet, ainaki värjäyspurkissa lukee niin :--D en saa koskaan sitä sävyy mitä yritän :<

  mut haha kiva tietää ettei muut halveksu mun hiuksii niinku mä :D:D

  VastaaPoista
 9. Toi sun villapaita, ihana!!:-)♥ Ja sulla on todella nätit hiukset. Harvalle sopii musta noin hyvin :-)

  ♥: Anniina

  VastaaPoista
 10. Anniina: oii kiitos paljon :-) ♥

  VastaaPoista