Shiny Sky Blue Star

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Saturday

Herättiin eilen Jommin kaa jo kaheksalta ja aamu alko pelaamisella. Jommi oli hankkinu Mario Party 9:n mulle yllätyksenä koska se tietää et tykkään MP:istä :-D En ollu tietonen uudesta liikkumisjärjestelmästä, kaikki 4 (tai vaan jopa 2) pelaajaa liikkuu samassa ajoneuvossa ja toimii vuorotellen kapteeneina. Aluks oli tosi ärsyttävää, mut tbh oliha se jo aika niittenki keksii jotain uutta. Myös radat oli suunniteltu hyvin; vaikeuserot oli huomattavat ja piti kikkailla enemmän ku ennen. Solossaki oon hävinny vasta kolmannes tasos varmaa viis kertaa. Never happened before. 

Käytiin päivällä ulkoilemas Jommin siskon koiran kaa, myöhemmin poikettiin Cialla kahvilla ja lähettiin siitä Lauralle pelaa lisää hehs. Pojat pelas alakerrassa LoL:ia ja tytöt yläkerrassa Boom Streettiä ja Mario Party 9:ä! Kertakaikkiaan mukavaa pelata sellases seuras joka ei haluu lopettaa peliä heti ku itellä menee huonosti (vinkvink Jommi). 

Pelaaminen jatkuki läpi keskiyön ja mentiin aika myöhään nukkuu. Heräsin 10 aamulla ja EDELLEEN kuulu jätkien huutoo alakerrasta, huhhu. Ja tässä sitte vielä muutama kuva eilisestä!


JEEEEEE
Risu ♥

lol
 


Tais mennä huonosti ilmeestä päätelle
VIHDOINKI VOITIN BOOM STREETISSÄ!!! Aina ennen on tullu vararikko XD

Tänään tulee vielä yks mun lempileffoista; Knowing. On ollu taas ihanan rentouttava viikonloppu, toivottavasti ens viikon arkipäivät menee yhtä nopeesti ku tällä viikolla. Ja kohta on risteily! Vähä oon nolo ku hehkutan sitä koko aja mut heei mun TOKA kerta koko elämässä laivalla! Sitte Mian synttärit ja mä vaan toivon että Paronissa olis jotain draamaa ja tapahtumaa silloin koska siel tapahtuu aina sillo ku mua on pyydetty sinne ja en mee. Sit ku oon siellä ni ei tapahdu mitää....

7 kommenttia:

 1. Meki pelattiin eilen ekaa kertaa MP 9! Olin aluks kans tosi skeptinen sen uuden liikkumissysteemin suhteen mut kyl se sit alkoki olee ihan fun!

  Miten muuten toi boom street onks se samanlainen ku mario partyt vai mikä siin on ideana? Oon sitä vilkuillu aina välillä ku houkuttais hommata mut en tiiä et onko sit kuin hauska. :D

  VastaaPoista
 2. Janina: se on samantapanen ku monopoli :D mun mielestä se on ehkä parempi ku MP9, varmaa vaa siks et oon pelannu mario partyi nelosesta asti ni toi on kivaa vaihtelua :D mut kannattaa hankkia! viihdyttävä peli :-)

  VastaaPoista
 3. ei mikää hassumpi tapa viettää viikonloppua, pelaamalla :) mä oon tosin vaa ihan pikasesti ohimennen testannu niitä mario partyja, mutta varmasti tuollee porukalla hauskaa puuhaa. ainii pitäis taas niitä zeldoja ja fantasyita jatkaa... eile jatkoin tuota ff x:ää.

  VastaaPoista
 4. Mikko: jep, toiset nollaa juomalla, mä pelaamalla haha 8D

  ja joo, porukassa kannattaa pelata, jossain pelilehessä oli arvostelu jostain MP:sta ja sanottiin että toimii unilääkkeenä yksin pelatessa, valitettavasti totta :D tosin toi MP9:n solo ei ollu niin tylsä ku siinä oli uusien liikkumis- ja voittotapojen lisäks bosseja! mielenkiintonen lisä ja toimii :)

  VastaaPoista
 5. Husband: belii nuorkan laneilla ens kuus

  VastaaPoista