Shiny Sky Blue Star

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Mia's 19th b-day party ♥

Juhlittiin siis eilen Mian 19v synttäreitä pienellä porukalla. Koko iltapäivän pelasin Lassen kaa GH:ta, rupes vähä sattuu sormiin sen kolmen tunnin soittamisen jälkeen :D Seittemän aikaan ruvettiin kaikki alottelee Cialla ja laulettiin SingStaria. Jumaliste että laulaminen on kivaa, vielä ku olis hyvä ääni ni laulaisin 24/7. 

Cia ja Jaana :-)

B-day gurl ♥

:D
Lähettiin sit joskus kasin aikaan Baccaraan, meille kaikille tarjottiin Breezerit :D Mialle tarjottiin koska sil oli synttärit, Cialle koska se oli tuttu, Jaanalle koska se oli sen naapuri ja mulle koska kerroin et oon persaukinen opiskelija, hehs. Viihdyttii siellä alle tunti ja lähettiin äkkii Paroniin ennenku sinne tuli poke. No matkalla onnistuin rybäämää johonki kuoppaan ja se oli bye bye Pisangit ja mustat housut. Käsiki aukes vähän mut no problem.

Paronissa oli ekaa kertaa KIVAA. Olin sopivasti kännissä ja ekaa kertaa elämässäni menin tanssimaa :D Vähän otti kunnon päälle reivaa siel 12cm korkojen kaa mut saatana että oli hauskaa! Vaikka se meijän tanssi taiski muuttuu pehmopornoks loppuu kohden... HAH VOI EI mitkä flashbackit......

Lähettiin Cian kaa niille jo joskus 1 aikaan, väsytti nii perkuleesti. Laulettii viel vähä SingStaria ja sit nukkumaa :D JA MULLA EI OO EES DARRAA. Jumalan kiitos, eilen oli kivaa ja ei ees hävetä (paljoo).

Kuvia ei sitte tullu Paronista yhtään, pitäs palkkaa joku hovikuvaaja aina ku lähtee ulos ku ei siinä kukaa koskaa tajuu mitää kuvia ottaa :D

4 kommenttia:

 1. no ei kai sulla nyt darraa tuu jos yheltä oot jo kotiin lähteny.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: miten toi nyt liittyy mihinkää? :D

  VastaaPoista
 3. Eksä hei Lotta tienny et darra tulee vaa jos on juonu klo: 03.38 asti....?!11
  Ja yleensä darra iskee siin suunnillee klo: 12.46

  VastaaPoista