Shiny Sky Blue Star

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Feelin' alright

Viimenen päivä toffeekusitukan kaa joten nolo camwhoring on sallittua
Moikka!

Tänää oli iha basic kiva päivä! Koulun jälkeen käytiin kahvittelee stadissa Lauran kaa ja kateltiin muutama kauppa läpi. Yks liian iso ja liian ihana paita lähti mukaan.

Koko loppupäivä onki menny sit siivoillessa mun huonetta paskaläävää, tai no ei tää enää oo, raahasin tänne uuden yöpöydänki! Enää ei tarvi nukkuu takkahuonees ku oma sänky ei oo sellases kunnos ettei se ees näytä sängyltä.

Uuden capsulen voimin jaksoin monta tuntia. Vasta nyt kuuntelen läpi tätä uutta albumia ja mun harmiks ei oo kertaakaan tullu sellasta VITTU TÄÄ ON HYVÄ-fiilistä vaikka tässä tää on soinu varmaan 20 kertaa läpi :/



capsule - Feelin' Alright

Tää on ehkä ainoo biisi (enkan singlen lisäks) joka herättää mussa mitään hyvää fiilistä. En tiiä mikä täs uudessa levyssä on mut ei nappaa muhun, mut ei se haittaa ku capsulella on jo varmaa 10 muuta albumia jotka on ylitsepääsemättömän hyviä! 

Koska siivosin mun huoneen perusteellisesti ja multa on pyydelty talopostausta, aattelin nappasta muutaman kuvan mun huoneesta. Ensin haluun vähä puolustella itteeni: muutettiin tähän taloon ku olin 3-vuotias ja mun nykynen huone toimi leikkihuoneena, sen huomaa esim. boordeista :-D Sitte tuli se teinix-vaihe ja oli pakko saada seinät täyteen julisteita ja enpä oo jaksanu ottaa niitä pois, muutama on tippunu ym. mut muuten oon jättäny ne koska oon laiska. Enkä tykkää punasesta. Vaikka mun koko huone on punanen. Ei mulla oo mitää hinkua esim. maalaa seiniä tai muuttaa sistustusta, teen sitte omasta kämpästä sen näkösen mitä haluun.

Tältä näyttää ku tullaan sisään 

Sängystä katottuna

Mun kuuluisat pornoverhot

Telkkari, pöytäkone jossa ei toimi netti, pelit (konsoli on tosin olkkarissa atm), levyjä, peruukki + pannat...

Kyllä, toi kaikki ON tarpeellista; soitin, meikkejä + muuta kosmetiikkaa, linssit&ripset, hajuvedet, teet, lompakko + muut tärkeet jutut, iPod, hiuslakat, koulukirjat ym., kynttilöitä ja muuta krääsää. Laatikoista löytyy kaikki TOSI tärkeet asiat ja laturit joka helvetin vempeleeseen

Vaatekaappi jota en kehtaa enempää näyttää koska tungen vaan kaikki mun rumat ryysyt sinne, uus yöpöytä johon mahtuu vihdoin teekannu, hyllyssä mangat (vaatekaapissa puolet), animet (vaatekaapissa niistäki puolet) ja parhaat tuottarit mun lempisarjoista (...niitäki lisää vaatekaapissa)

Ihana iso sänky ja MAAILMAN PASKIN, NOPEIMMIN KUUMENTUVIN JA HITAIN läppäri</3
Siinä mun valtakunta. En kyllä jaksa odottaa et pääsee muuttamaan omaan kämppään ja kaikki voi olla sellasta mistä ite tykkään. Mietin nykyää kauheen usein sitä miten en jaksa venaa sitä et se oma elämä alkaa ihan kunnolla. Silti lopulta tuntuu etten haluu viel muuttaa ja haluun asuu mutsin kaa niin kauan ku mahollista hehs...


Rakastan tota väriä niin paljon! Ja voiks joku kertoo et miks en löydä nykyää MISTÄÄN muualta vaatteita ku GT:stä? Hei oikeesti :-D Eli tälläsen itse ihanainen Laura kustans mulle tänään, about 15 euroa oli ja tietysti L oli pienin mitä siellä oli, mut pakko toi oli saada koska toi on niin täydellinen sinne Espanjaan! 

Sitte vielä tällänen juttu:

Janina myöns mulle tälläsen!

 

En koskaa uskonu saavani mitään tollasia, joten iso kiitos Janina! :3

Rules:
1. Link back to the person you got it from
2. Tell 7 random facts about yourself
3. Give the award to 15 bloggers

Eli tässä sitä nyt tulis muutama fakta höystettynä parilla kuvalla mitä oon nappaillu tällä viikolla! Tää keskitys nyt kusee jotain mut anyway...

1. Rakastan kauhuleffoja koska rakastan sitä pelkäämisen ja pelästymisen tunnetta. Yritän aina jokasessa kohassa odottaa pahinta nii et pelästyisin. Mua kiehtoo myös kaikki sairas ja yliluonnollinen (leffoissa!!), se on mun mielestä pelottavampaa ku veri ja suolet

2. Paras rentoutumistapa rankan ja pitkän päivän jälkeen on kuppi teetä, klassinen musiikki täysillä ja tuoksukynttilät pimeessä huoneessa


3. En osaa olla yksin. Olin yksin viimeks vuonna 2008 eli 15-vuotiaana

4. Tuomitsen ihmiset sen perusteel miten ne kirjottaa ja kuinka hyvin ne osaa kieliopin


5. Oon heikkona ihmisiin jotka osaa tosi hyvin englantia, se tekee muhun vaikutuksen ja ihailen sellasia

6. En oo koskaan kokeillu/käyttäny huumeita, enkä aio vaikka joskus se tuntuis iha jännältä asialta kokeilla


7. Vihaan mahakipua eniten maailmassa ja ahistun tosi paljon jos mulla on maha kipee enkä tiiä mistä se johtuu


En haluu antaa tätä kellekkään koska oon ikuisesti katkera siitä että oon haastanu ihmisiä ja sit ne ei oo tehny niitä!!! Mut silti mua kiinnostais nähä tälläsiä muillakin joten hopihopi tekemään! Sitä paitsi kaikki joita seuraan ansaitsee mun mielestä tälläsen, en sit tiiä merkkaako tää kenelle ja mitä, mut musta oli tosi ilahduttavaa ja piristävää huomata et olin tagattu tälläseen :-) 

5 kommenttia:

  1. myönnä mulle stna >:@ oon melkee aina tehny sun noi jutut paitsi sen ihme jos omistaisin kaikki maailman rahat :__D trol.

    VastaaPoista
  2. ja mitäköhän klassista musaa sä muka kuuntelet?

    VastaaPoista
  3. Ciaoneesama: nojoo sä oot tehny! mut muut ei XD tai no pari sun lisäks..

    Husband: voi herranjestas. no vaikka mitä; perus vivaldit, mozartit, bachit, tchaikovskyt, beethovenit ym uppoo tosi kivasti ja sitte jotai muitaki, en muista nimii mut oon ladannu kaikkee the best of classics ym ni siellä on kaikkia hyviä ni niitä sitte kuuntelen!

    VastaaPoista
  4. ooot kaunis : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista