Shiny Sky Blue Star

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Toodaloo lung cancer!

Super Monkey Ball 2 - Boiling Pot

Tässäpä on mun uus projekti pianolla! SMB:t kuulu myös mun ehdottomiin lemppareihin nuorempana, varsinki neljän hengen porukalla. Pelailtiin tätä uutena vuotena ja voi ei rakastuin uudestaan ♥


EDIT: mun käsi ei oikeesti oo noin oranssi, valaistus on vaa paska :<

On ruvennu kai menee vähä överiks ton itseruskettavan kaa :-D Naamaan se ei oikee tahdo tarttua kuten voi valitettavan hyvin huomata ja oon lisäilly sitä ehkä vähä liikaa ku tuun nii sokeeks sen kaa et oonko ruskee vai en... Noh, pientä breikkiä ton homman kaa nytte, mut valkonen en haluu olla ENÄÄ IKINÄ. Yhyy eka tuun riippuvaiseks tekoripsistä ja nyt tekorusketuksesta. Haluisin viel hiustenpidennykset, mut kynnet on pysyny omina vaikka niistäki käytän välillä tekoversioita :-D Fake bitch is fake.

Jeeee hyvästi keuhkosyöpä :)
Eilen saapu postissa Englannista tilattu sähkötupakka! Iha chilli vehje ja toimii, 5/5. Imo tää korvaa normaalin tupakan (ainaki omalla kohdalla) täydellisesti. Mulla ei oo koskaan ollu mitään motivaatioo lopettaa polttamista koska se on kivaa, rentouttavaa ja ilman sitä tuntuu koko ajan ettei oo mitää tekemistä.

Omaa terveyttäni en oo koskaan ajatellu enkä muutenkaa stressannu siitä vaikka vaaroista on valistettu vaikka kuinka paljon. Sähkötupakan halusin lähinnä siks että siihen saa hyviä makuja. Isoo plussaa tulee siitä ettei koko olemus haise pahalle ja nyt ehkä pääsen eroon mun syndroomasta pestä kädet joka helvetin kerta röökin jälkeen. Kädet siinä kuivuu, hyi.

Tästä saa kanssa sen saman tekemisen mitä normaalista röökistä, esim. mulla ei todellakaan toimis mitkään purkat ja laastarit, mun pitää päästä tekemään jotain. Haluun myös sen savun, rakastan sitä savua ja sen puhaltamista ja renkaitten tekemistä. Siitä tulee jotenki tosi rento fiilis :-D Joten ihan nappihankinta tää!

Vanilija, jasmiini, vesimeloni x2, suklaa, kookos, karamelli
Niin paljon hyviä makuja ;__; Tällä hetkellä mulla on vesimeloni nomnom. Eniten venaan jasmiinin kokeilua koska jasmiinitee on parasta koskaan!

Tein kans uudet kynnet, tuli aika rumat :(

Uus villapaita ♥ Ei kyllä paljoo lämmitä ainakaa koulussa, miks siel on AINA kylmä?Olin ekaa kertaa elämässäni aikunen ja äänestin!

Mutsi tosin pakotti mut tohon, laitto vaan viestiä että koulun jälkeen käydään äänestää. Ok? Vaikka en mistään tälläsistä(kään) ymmärrä yhtään mitään ni ainaki tiesin ketä äänestin ja miks, huhu oon ylpee itestäni.  

Käytiin vielä safkaamassa Controllissa jossa on maailman rumimmat kuosit pöydissä 

Koulussa oli itseasiassa ihan kiva päivä, vaikka oliki pitkä. Eka musatunti oli peruttu (God I always knew you were there) ja psykassa oli sijainen joka puhuu vaan itestään = buenot nokoset :-) Huomenna on puol 10 koska ei musatuntia AH ♥ Vaikka tykkään musiikista mulla on jääny tosi paha maku suuhun noista koulun tunneista... :E

Oon myös ylpee etten oo nukkunu tänään päivällä! Ehkä tää unirytmi rupee kohta skulaa...

Hyvää illanjatkoa jokaiselle! ♥

4 kommenttia:

 1. Oon kyl vannonu pari vuotta sit, etten käytä itsarii enää ikinä, mut toi sun on niin kivan väristä, et voisin tosi salaa ehkä vähän laittaa sitä solkun välii..

  VastaaPoista
 2. Elmeri: eka kuva antaa kyl vähä vääristyneen kuvan siit väristä mut huh, hyvä että näyttää kivalta jonku mielestä, aattelin että oon lätränny iha liikaa :-D

  VastaaPoista
 3. :D:D:D:DDD Aattelin lähinnä niinku aikasempien kuvien perusteel, mut onneks tost ekast näkee sentää et se on ihan vääristyny. Sen verran mäki oon itsarii käyttäny aikoinani, et tiiän milt se näyttää.

  Mut emt. Ehkä mäki nyt taas kyl vähän, koska rusketuksen kans se näyttää huomattavan paljon paremmalt ja tasasemmalt. Jos jaksaisin sinne solkkuunki raahautuu sit ensi..

  Mitä toi muuten maksaa?

  VastaaPoista
 4. Elmeri: XD toivottavasti muutki tajuu ton... (miks oon näin häses yhen kuvan takii lol)

  toi maksaa 15 euroo!

  VastaaPoista