Shiny Sky Blue Star

maanantai 9. tammikuuta 2012

Oh God, it's Monday

Aijai, ei lähteny koulu kovin hyvin käyntiin niinku aattelinki. Heräsin ennen neljää aamuyöllä koska näin iha hirveitä painajaisia, en muista enää mitä mut varmasti jotain hirveitä koska en uskaltanu enää nukkuu ilman valoa ja koska oli valosaa en saanu unta hehhe. Joten heräsin ja väänsin itelleni aamuapalaa ihan inhimilliseen aikaan kello neljä. 

Koulussa hengasin taas iltapäivän tunnit ihan puolunessa. Onneks pääs heti koulusta Lauralle teelle ja himaan nukkuu. Ja jumalauta että tulin taas siihen tulokseen että päivisin näkee kaikki siistimmät unet! Oikeesti, tänääki oltiin kello neljä niin jännän äärellä siellä alitajunnassa että... 

Tekis kyllä mieli lopettaa vaan tuolla paskalla betonirakennuksessa istuminen koska yllätys yllätys ratkasin mun "Isona musta tulee"-ongelman tossa yks päivä! Pitää vaan vielä vähä tutustua eri kouluihin ja lukee tarkemmin koko hommasta. 

Milloinkoha Salkkarit palaa tauolta? Anyways, voisin lähtee takasin vetää zetaa!

HYVÄÄ HUOMENTA PÄRÄYTTÄVÄ MAAILMA!
Knuut Von Skopa :3

4 kommenttia:

 1. salkkarit alkaa 23. pvä !

  VastaaPoista
 2. Ano: VASTA SILLOIN HÖH mutta kiitos infosta ! =)

  VastaaPoista
 3. sulla on iha älyttömän hieno blogi! rakastuin toho kuvaan jos on toi sininen talo, se on tosi upee :D:D infoon nyt vielä et mulla on samanlainen teemuki ;D

  VastaaPoista
 4. Anna: kiitos kiitos paljon!! n__n kauheesti en tykkää mitää maisemakuvia ottaa mut toi sininen talo näytti ihanalta kaiken ton valkosen keskellä :> ja haha, toi on hauska teemuki :--)

  VastaaPoista