Shiny Sky Blue Star

maanantai 3. syyskuuta 2012

Goodbye summer, welcome autumn


Tänään mulla oli villapaita koulussa eli hyvästi kesä, joka ei ees koskaan kunnolla tullukkaa! >:( 
No mut on syksyssäki hyviä puolia. Mua ainaki rupee hymyilyttää ku ajattelen pimeitä iltoja ku voi polttaa kynttilöitä ja juoda kuumaa teetä. As if toi poikkeis mitenkää mun kesäilloistakaa mut yritin ees olla positiivinen... Eniveis, ihanaa on ainaki se et saa pukee hienoja takkeja ja ihania, isoja kaulaliinoja! ♥


Tää varmaan kiteyttää Paronin vaahtobileitten menon, never again baariin selvinpäin. 

Arkipäivät oon omistanu mm. sille et makaan sängys ja kuuntelen maailman ihaninta ja taidokkainta musiikkia aka Super Mario Galaxyn soundtrackia. Voi jeesus et oon leijunu jossai Linnunradan toisella puolella, en käsitä et miten ihanaa toi musiikki voi olla.♥________♥

Minä ja mun rakkaus
Kuvistyö työn alla 
Hain mun kortin finally !
Kauheen ruma kollaasi mut läpäsin Super Mario Worldin olen iloinen
Työ parin viikon takasen viikonlopun mediakäyttäytymisestä

Ja pitkästä aikaa ostin itelleni mitään tänne kertomisen arvosta :-DD Parit korvakorut Seppälästä ja ihan paska BB-voide. Siis mitä helvettiä mä ajattelin ku ostin UNIVERSAL GLOW BB-voiteen ihan oikeesti... Oon todella universaalin värinen juu... Ehkä joskus ku jaksan taas alkaa läträä ir:llä voisin koittaa jos toi sopis mun lärviin silloin mut nyt hahaha ei. 

Oon oikeestaan ihan täpinöissäni koko ajan koska nyt tässä syyskuun aikana pitäs putkahtaa postista kolme pakettia eBayn ihmeellisestä maailmasta. Mulla on maailman siistein (vaikkei ehkä omaperäsin) cossaus tässä meneillään. Oon metsästäny täydellisiä vaatteita mun cossausta varten ja kohta saan ilmasta itteäni oikeen olan takaa ku vedän ne kuteet päälle jeee! Tosin vasta marraskuussa mun ois tarkotus pukeutuu mut oon niin hypenä tästä et oli pakko tilaa näin ajoissa :-) Ja onneks eBays on niiiiin halpaa, ah mikä paratiisi.


Instagram on oikeesti nykyään maailman paras juttu. Tagit on maailman kätsyin juttu ja must on niin ihanaa saada seuraajii joita kiinnostaa oikeesti mun kuvat ja oon tutustunu jo muutamaan tosi ihanaan ja mukavaan tyyppiin tuolla! Must on niin ihana selaa aina #nintendo ja #supermario kuvii ja usein ku kattelee/lukee niit juttuja tulee sellasia EISAATANANIIMÄKI-fiiliksii ja sit on ihana kertoo siel et mäki tykkään tosta ja tästä ja vaihtaa mielipiteitä jajajajaja niih miks synnyin Suomeen vihaan Suomee ja suomalaisii iha tylsiä kaikki.

Nyt meen ottaa päikkärit eli nukkuu siihen asti et herään joskus illal kymmenelt ja mietin et mikä vuos, heipa o/

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. mä en ole vittu tylsä. mä oon luova ja innovatiivinen, ja mullaki on villi puoli. #HEEL #NoOffense

    VastaaPoista