Shiny Sky Blue Star

perjantai 20. tammikuuta 2012

Then I wake up and see how reality is killing meMä en nyt taas oikeen tykkää elämästä. Mikä siinä on, et aina ku saa asiat kondikseen ja on ees hetken onnellinen, elämällä on pari vittumaista ja puuduttavaa ongelmaa odottamassa nurkan takana ja muistuttamassa mua miten parempi mulla olis elää vaikka jossain Hyrulessa leikkimässä sankaria. Siellä asiat menis just niinku ne on suunniteltu ja loppuis aina hyvin. 

Toi saattaa kuulostaa ongelmien pakoilulta, mut mä en vaan jaksa elää näitä samoja tilanteita, jotka oon eläny jo 20 kertaa. En jaksa yrittää selvittää asioita, joita on yritetty selvittää 3-4 vuotta, tuloksetta. En jaksa enää että mun hermoja testataa päivittäin ja tänään se testi ei päättyny oikeen positiivisesti. 

Noh, eiköhän tästäkin paskasta päästä lukion jälkeen ja voin muuttaa pois ja olla taas onnellinen, ihan niinku silloin ku olin yhen vuoden Keravalla koulussa ja kaikki mun luokkalaiset oli uusia naamoja. Pystyin alottaa jotain ihan uutta ja ammattistartti oli mun elämän parasta aikaa. Muistelen niitä ihmisiä, hetkiä ja muistoja usein lämmöllä ♥

Tänään mä taas tajusin miten pelottavan paljon haluun sitä mahdottomuutta; elää 2D-maailmassa.

Viekää mut näihin paikkoihin:

The Legend of Zelda: A Link to the Past
Dark World

Paper Mario: The Thousand-Year Door
Boggly Woods, The Great Tree

The Legend of Zelda: The Minish Cap
Minish Village

Starfox Adventures
ThornTail Hollow

Voisin postaa Paper Marioista miljoona kuvaa, mut en jaksa, onneks voin nyt käpertyy jonkun viereen nukkumaan. Ja ONNEKS alkaa viikonloppu. Ja itseasiassa nyt ku kirjotin noi kaks ilonaihetta tuntuu paljon paremmalta ja rentoutuneelta. Eiks ne aina sano et pitää kirjottaa fiiliksistä nii olo paranee. Toimii!

6 kommenttia:

 1. näin muualla tämän blogin nimen ja heti tiesi, että täällä on hyvää juttua. tuo pastin hyrule on tosiaan sellainen paikka, ettei siihen kyllästy vaikka miten monta kertaa olisi marssinut läpi :)

  VastaaPoista
 2. Mikko: oijoi ihanaa saada tällänen kommentti, kiitos! :-) ja tottapa turiset! a link to the past on kyllä sellanen mestariteos ettei ees uusin zelda vetäny vertoja (vaikka sanottiin että tulee olemaan ylivoimasesti "paras zelda koskaan").

  VastaaPoista
 3. eipä mitää, sanoin vaa miten asia on :) ja ku tälläisiä aiheitaki täällä blogissas käsitellään, niin jos ei sua haittaa, niin jään seuraamaan :) joo tuo kolmas zelda-peli on just paras siitä sarjasta. ocarina ja wind waker tulevat sitten perässä. kahta uusinta en oo valitettavasti päässy edes pelaamaan, mutta ehkä vielä joku päivä. huomasitki jo blogini, kiva :) ajattelin vaa sanoa, että kun tuo past on kerta mielestäni paras niistä peleistä, niin todennäkösesti teen jonkun jatkokertomus tai sitte pelamisjutun siitä pelistä joskus lähiaikoina :)

  VastaaPoista
 4. Mikko: tervetuloo vaan seurailee! ja joo, tsekkasin heti sun blogis ja oli kivaa löytää peli-aiheinen blogi, niitä on harvassa tai sit en vaan oo löytäny :D koitan itekki kirjotella mahd. paljon peleistä aina sitä mukaa ku tulee markkinoille jotai hyviä! harmi vaa et ne maksaa uutena aika paljon eikä työttömäl lukiolaisella oo liikaa rahaa... :-D

  kattelinki muutaman sun videon, tykkään muutenki katella youtubesta speedrunneja ja ois just jees jos väsäät siitä pastista jotain :D jään odottelee!

  VastaaPoista
 5. mäki oon huomannu tuon, että tosi vähän löytyy pelaamisesta(kin) kertovia blogeja, tiedät siis riemun joka tuli kun löyty tämäkin paikka :D

  joo ne uudet pelit on kyllä turkasen kalliita :/ oonki noita vanhempia konsoleita lähinnä pelaillu ni on saanu halvalla enemmän... samoin pc-puolella olen steamista hankkinu pelejä, kun siellä on aina kaikenlaisia alennuksia että saa pelejä puoleenhintaan tai jopa -75% :)

  tosi kiva tuo, että oot niistä videoista kiinnostunu. luulin ettei monikaa olis, niin harkitsin jo niiden lopettamista, mut nyt on taas syy jatkaa, kun on kiinnostuneitakin :)

  VastaaPoista
 6. Mikko: joo huomasin sun komeen pelilistan! propsit nessistä ja gc:stä, mun mielestä gc:lle on parhaat pelit. pc:llä en oo kauheesti pelaillu, oon ollu uskollinen nintendolle jo 4-vuotiaasta :-D

  ja tosiaan itekki pelaisin niitä vanhoja mut broidin kämpässä on nes ja snes :< onneks wiille saa ostettuu myös halvalla vanhempiaki pelejä, samoin 3DS:lle vanhoja käsikonsolipelejä :)

  älä ihmeessä lopeta niitä videoita! :-D mukavaa ajanvietettä katella niitä, varsinki ku pelaat niitä vanhoja! nostalgista ♥

  VastaaPoista