Shiny Sky Blue Star

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Just little things

Super Smash Bros. Brawl - Route 209 (Pokémon)

Karo haasto mut tälläseen hommaan:
Valitse täältä 10 asiaa, jotka tekevät sinut todella iloiseksi!
Ja biisinä yks niistä jotka tekee mut onnelliseks!

Kolusin sitte kaikki noi melkein 600 kuvaa ja en vaan voinu valita ainoastaan kymmentä asiaa! Päätin valita kaikki, joihin samaistun niin paljon että sitä tiettyä tilannetta ajatellessa rupesin hymyilemään :-)



Uudet ja puhtaat lakanat on jotain niin ihanaa ♥ Viileet ja hyväntuoksuset! Sellasiin nukahtaa ihan milloin vaan ja missä vaan. Kunpa sitä vaan jaksais tarpeeks usein vaihtaa lakanat mun kolmeen peittoon ja seittemään tyynyyn...



Tarviiks tätä ees perustella? Kuppi teetä voi tehdä niin monesta hetkestä täydellisen. Se voi luoda ilosen ja onnellisen fiiliksen pienimpiinkin hetkiin ja kruunata ne isoimmat tilanteet. Tai sitte se hetki voi olla vaan se ihana, lämmin kuppi teetä.



niin rakastan muistella menneisyyttä. Kotivideot on hyviä siitä, että ne sisältää sellasiaki hetkiä mitä ei ite muista pienen iän takia. Kotivideoihin on tietenki tallennettu kaikki onnelliset hetket koko perheen kaa. Vaikka en mikään PERHE ENNEN KAIKKEA-tyyppi ookkaan, tai muutenkaan tykkää ylistää perheen tärkeyttä ja rakkautta sitä kohtaan, rakastan nähä kaikki yhessä siinä TV:n ruudulla ja huomata miten vilpittömän onnellisia me pieninä oltiin. Ja yhdessä.



Valitettavasti tähän hätään ei tuu mieleen sellasia tapoja jotka ois ihan ylioutoja, mut sellasia mä harrastan useinki. Ihan helpottaa tyyliin jostain Demin paljastuspalstalta lukea ja huomata et joku tekee sitä samaa tyhmää juttua ku minä :-D Ei enää tunnu NIIN oudolta.



Niinku sanoin, rakastan muistella vanhoja. Eniten tykkään lukea mun ja jonku mun exän mesekeskusteluja, iha huviks :-D Sitä tulee muistettua sellasia asioita joita ei oo koskaan sen tapahtuman jälkeen muistanu. Yleensä eron jälkeen jää paha maku suuhun ja koko suhteesta ajattelee et no vittu se oliki iha paskaa, mut näitä lukiessa huomaa että mahtu sinne väliin pieniä kivojaki hetkiä. Oon vaan nii vammanen etten koskaan mieti niitä kivoja hetkiä ja muistan liianki hyvin ne huonot... Myös mun ja Lauran keskustelut on kivoja, saan nauraa vedet silmissä niitä lukiessa :D



Tää on herranjumala niin vapauttava tunne! Joskus jos oon julkisilla paikoilla ilman meikkiä unohdan ettei mulla oo sitä ja hieron varovasti silmiä, mut sit ku huomaan et jee mulla ei ollukkaa meikkiä hieron niitä niin että nään tähtiä vielä 10 minuuttia!



Mikään vaate ei tunnu niin hyvältä ku silloin ku sulla on se ekaa kertaa päällä. Etkä sä näytä missään vaatteessa ikinä niin hyvältä ku silloin, ku se on sun päällä ekaa kertaa. Sen ekan kerran jälkeen ne ei ookkaa enää nii hienoja ja miettii et miks ees ostin ton... 



"JES EI TARVI TEHÄ MITÄÄ!"



On se hieno tunne ku otat jonkun überupeen kuvan etkä jaksa venaa et pääset julkasee sen jossain!



Mulla tää on se hetki ku voin vilpittömästi sanoo itteeni fiksuks. En oo koskaan tajunnu matikkaa paitsi nyt lukiossa koska siellä on superopettaja joka on jollain ihme taialla saanu mut ymmärtää sitä. Mun mielestä toisen asteen yhtälö on pitkä lasku ja mä osaan laskea sen ja oon YLPEE!



Rakastan kattoa kuvia mutsista + muista 70-80-luvulta, koska kaikki näyttää niin kivalta. Vaikka jotkut kampaukset ja vaattet on iha hirveitä, ne näyttää silti hyvältä. Mua ärsyttää etten eläny nuoruutta silloin. Rakastan myös kuunnella tarinoita niiden nuoruudesta, silloin käytiin paikoissa ja disco oli uus juttu. Ei ollu kaiken maailman härpäkkeitä tekemässä elämästä monimutkasempaa eikä elämä ollu niin pinnallista. Oisin halunnu elää nuoruuden siihen aikaan ja hengata stadissa samalla tavalla ku mutsi. Kavereita oli enemmän ja ihmisiin luotettiin enemmän. HALUUN.



Tätä ei varmaan enää tarvi paljoo perustella. Oon kirjottanu päiväkirjoja vuodesta 2005 vuoteen 2009 ja niitä on niin kiva lukea. Varsinki siks että ne on mun angst-ajoilta ja tein silloin tosi paljon kaikkee. Tyhmää siis. Silloin kokeilin kaikkee ja elämä oli jännää, nyt vaan istun kotona ja oon nössö. Onneks kirjotin ne kaikki huonot hetket ylös koska nyt ne vaikuttaa hyviltä hetkiltä. Virheistä opittiin jne! Selvitin myös päätä ja tunteita paperille rutkasti. Nyt oon sit siirtyny paljon pinnallisempaan nettiblogiin.



Mieluiten jossain ulkomailla. AH, mikä tunnelma ♥ Varsinki tälläselle juntille jolle Itiksen mainosvalotki on ekstaasia.



Tämä toistettu 9000 auringon voimalla. Tää asia helpottaa mun elämää. En koskaa muista milloin pitää olla esseet valmiina tai milloin on sanakoe. Sit ku tajuu että niihin onki vielä ees yks päivä lisää aikaa nii se tunne on korvaamaton. Niin helpottunu olo!



Nostalgia on mun mielestä yks maailman ihanimmista tunteista. Joten Laura, milloin lähetää Hiltsun kallioille hengaamaa? :-D Se tunne- ja muistoryöppy on jotain niin uskomatonta! "MUISTATSÄ KU TEHTII NII JA SIT TAPAHTU SE...?!?!" Aaaa MUISTAN ♥ 



Tästä se onnistunu fiilis vasta tuleekin! Voit ite luoda jotain mistä tykkäät (olettaen et soitat sellasta musaa josta tykkäät). 

Henkilökohtanen virtuaalihali kaikille jotka jakso lukea :-D Musta vaan on kivaa sepittää tälläsiä juttuja. Aina ei jaksa niitä pinnallisia mitä ostin tänään-postauksia. Nää on joskus iha terapeuttisiaki :-D

Haastan jokaisen mun lukijan, koska musta ois tosi mielenkiintosta lukea muiltakin tällänen postaus! Joten TEHKÄÄ TEHKÄÄ!!! KAIKKI! Ei tarvi ujostella!

5 kommenttia:

  1. pakko tehä pikku visiitti hilleriin heti ku tulee kesä! nostalgic as fuck

    VastaaPoista
  2. lauryyn: niinpä! ;__; poltetaa salaa tupakkaa ja otetaa kuvii

    VastaaPoista
  3. voi ei miten en ees huomannu joitaki noit juttui!!! no onneks en tosin huomannu ku muuten olisin joutunu kans tekee yli kymmenestä sen jutun......

    VastaaPoista
  4. lauryyn: hahah! neki jo melkee unohtanu. tosin siel ammin keittokirjojen päällä oleval hyllyl on siitäki tyhjä muisto :D

    Kisu: joo oikeesti ois ollu nii vaikee valita vaa 10 :--D mulla oli noita viel enemmän mut koitin karsii kaikki vähänki turhat :d

    VastaaPoista