Shiny Sky Blue Star

tiistai 7. helmikuuta 2012

Shit that blows

Koska mulla on tosi tylsää ja tuskin vähään aikaan mitää kunnon postattavaa koska vaan nukun ja makaan ajattelin jotain vähä viime postauksen tapasta väsätä, vaikkaki vähä negatiivisempaa. Tässä tulee hyviä esimerkkejä miks oon perseestä. Tekstin laadusta en mee vannoo koska mua väsyttää iha sikana mut silti vaan teen tätä postausta, tyhmä vai tyhmä? No onneks huomenna on puol 10 koulu! 

Eli, asioita jotka ärsyttää olkaa hyvä:Tää pätee myös tähän hetkeen jota eletään juuri nyt. Oon tosi laiska ja mitä kauemmin elän sitä laiskemmaks tuun, iha oikeesti. Se nähtiin mm. tänään, voi jeesus :-DDD En jaksa nähä vaivaa minkään eteen mistä en tykkää tai hyödy ite. Paitsi kyllä mä rakkaille ihmisille jaksan joskus jotain tehä!
Siis saanen vaan kysyy et MIKS TÄSTÄ OMAKOTITALOSTA EI KOSKAAN LÖYDY PONNAREITA? Mihin ne voi muka kadota?! Löytyy vaan jotain liian pieniä ja uudelleen yhteensidottuja paskoja. Emmä sellasilla mitään tee kiitos vaan...
Mä en voi käsittää että mitä ihminen voi tehdä nanosekunnin aikana ettei enää kerkee vastaa puhelimeen?
Tää on varmaan päivittäinen rangaistus jostain tosi pahasta mitä oon tehny. Joka kerta ku oon jaksanu väsätä itelleni pari leipää tai nuudeleita ja istun telkkarin eteen että JEE DR. PHIL JEE LÄÄKÄRIT tai jotain, NE LOPPUU!!! Mut onneks Liviltä tulee niitä ainaisia sisustus/ruokaohjelmia, kelpaa neki.
Tälläset ihmiset ärsyttää mua varmaa eniten. Sellaset jälkeenjääneet jotka huutelee julkisilla paikoilla ku apinat, ei osaa käyttäytyy eikä ymmärrä mistä saa puhua kaupassa ja mistä siellä kotona yksin ku kukaan ei kuule. Vielä enemmän ärsyttää kun mun asioista huudellaan kaikkien kuullen siinä toiveessa että mut nolataan. Gz taas, ei siinä muuta ku todisteta että ollaan taas tyhmiä ku saappaat.
<////3 Miks se on niin helppoo?
True story. Mä en kerta kaikkiaan kykene mihinkään sosiaalisiin toimintoihin. En uskalla ees pizzaa tilata. No ei tässä voi ees kuvailla miten toivoton tapaus oon, mut niin kauan ku joku asia vaatii tuntemattomille puhumista, en tee sitä. Torstaina ku oltiin ravintolassa jäädyin ku mun piti kertoo mun tilaus, gg, never again. Tykkään olla yksin ja olla vaan parin saman ihmisen kaa. En osaa enää ees puhua ihmisille. Mitä niille muka sanotaa?
Voi että miten hyvin tiedostan tän, mut en tee asialle mitää. Mä se oon aina neuvomassa kaikkia, varsinki rakkausasiossa mut silti oon ite itse mustasukkasuus ja itsepäinen persläpi mun poikaystävälle. Kiellän siltä kaiken mut teen ite sen. Neuvon ihmisiä olee kivoja, ahkeria ja reippaita mut voi vittu mä olen noitten asioitten vastakohta. Okei, osaan mä kivaki olla ja jos kiinnostaa meillä menee poikaystävän kanssa tosi hyvin ♥
Basic stuff
Hahahah GPOY. Mitäpä tähän lisäämään, motivaatioo odotelles t. meen hakee kyllä ruokaa tän jälkeen.
Tääki nyt liittyy lähinnä seurusteluun ja miten perse oon siinä hommassa mut onneks oon löytäny jonkun joka on jaksanu tätä perseilyy kohta 2 vuotta hihi. Asia on siis niin, että minulla saa olla exiä, niistä saa puhua. Mutta voi poikaystävä rakas teepä se virhe että mainitset omastasi, olet kuollut (no ainaki mökötän tunnin). Oon katkera ja mustasukkanen menneisyydestä. No okei, nää ongelmat on laantunu sitä rataa ku suhde on jatkunu - onneks! Ja meillä menee edelleen tosi hyvin.

Tää vois olla melkein ylistyspostaus mun poikaystävälle (josta en mielellään täällä oo puhunu, koska lyödäänkö satasesta vetoa että kuukauden sisällä en sano sitä enää mun poikaystäväks, mut seuraavana päivänä taas joo), joka vaan jaksaa ja jaksaa mua! KIITOS. Nykyään me ollaan kyllä löydetty meille se oikee ja toimiva homma ja ollaan onnellisia ainaki 5 päivää viikosta. 

Hahah, okei, ei meijän asiat noin huonosti oo, voisin toki kertoa myös meijän kivoista hetkistä esim. tänään se oli meillä pelaamassa ja tein sille kiltisti metukkaleipiä..... Romanttista. Not, mut tollasia hetkiä mä rakastan eniten. Mulla on vaa jotenki tosi sarkastinen olo ja en ymmärrä miks vitussa kiroilen kerron täällä tälläsiä asioita, jotenki tää teksti vaan luistaa nyt. Ehkä kaduttaa sen jälkeen ku painan "julkaise", mut ainaki oon rehellinen ja en todellakaan täydellinen. 

Jos joku edes jakso lukea ni kiitos ja hei! Tilaan muuten peruukin kohta, viimestään silloin tulee kiva postaus! Katellaan millo jaksaa väsätä itestää ihmisen näkösen o/

4 kommenttia:

 1. tiiätkö tosi monet näist piti mullaki paikkansa :: DD arvaa meinasinko paskantaa housuu ku olin kesätyö haastattelus ja huomasin ET SE ONKI RYHMÄHAASTATTELU o__o ja haastattelu oli viel HELSINGISSÄ, ni oikeesti pistin itteni vittu siin iha likoon XDD

  ja sit kans toi et nyt mä oon keksiny keinon säilyttää ponnarit: pistän ne tasan tarkkaa yhtee paikkaa enkä vaa unelmoi jnejnejne vaa oikeesti mietin mihin ne pistän terveisin ihminen joka on hukannu about 100 ponnaria.

  ja toi viimeinen juttu... liianki tuttuu mulle. itseasias tallensin sen kuvan mulle ja aattelin laittaa itekki jotai tosta seuraavaan merkintää if it's okay (:

  VastaaPoista
 2. Kisu: aaa ei vitsi toi haastattelu XD onneks sitä kumminki uskaltaa toimii ja tehä ku on pakko ja se tilanne on siinä naaman eessä!

  pitää sit itekki rupee kattelee mihin ne ponnarit laittaa. otan ne aina mun päästä iha huomaamattaki enempää ajattelematta ja.. laitan vaa johonki :'D sit niit ei enää löydy 8(

  ja joo, oli kiva huomata se siel sun blogissa, hyvä vaa et ees jotku mun tekstit saa muutki miettii (vaikka toi oliki aika negatiivinen juttu, hyvä silti niitäki käydä päässä läpi!) ja mun mielestä toi voi olla ihan terapeuttistaki, huomaa itestää asioita joita ei välttämät koskaa ees mieti :D

  ei olla juteltu vähää aikaa mut hei tsemppiä sulle elämään ja onnea yo-kokeisiin!! ♥ :-)

  VastaaPoista
 3. oon itseasias jo jonki aikaa vältelly sen asian käsittelyä: exääni siis. sitä koko tapahtumankulkua. se oli nii utopista ja voin vielki pahoin ku muistan miten kaikki kävi. mut yritän nyt pikkuhiljaa sitä miettiä.. koska oon nykyää aika jumis itteni kaa koska en oo miettiny

  ja lol , vittu varmaa kuolen yokokeisii XDDD hahahaha hirveetä se on jo ylihuomenna äääää. mut hei ,jutellaa joku päivä jnejne c: olis kiva enemmä kuulla sunki kuulumisii!

  VastaaPoista
 4. Kisu: no höh :< jos se on vielä noin raskasta ni kannattaa antaa ajan kuluu iha rauhassa ja myöhemmin käsitellä toi asia.

  ja joo jutellaa ihmeessä! vaik ei mulle mitää erikoista kuulukkaa :-D oon tylsä. mut nii, eiköhä multaki jotai kuulumisii irtoo :)

  VastaaPoista