Shiny Sky Blue Star

maanantai 12. joulukuuta 2011

Blue water marble

Yritin tänää tehä jonkilaisia "marmorikynsiä", vai mikskä niitä nyt kutsutaa...

Yhen videotutoriaalin jälkeen alotin päättäväisesti ja ideana oli siis tuputella kynsilakkaa veden pinnalle, vähän sohia sitä tikulla parempaan muotoon ja kastaa kynsi siinä. Mä oikeesti ajattelin et se olis helppoa :(


Halusin käyttää näitä värejä, mut toi valkonen ei oikeen selviytyny siinä vedessä jostain syystä niin piti vaihtaa. Koitin vaikka mitä mut näköjään ainoot kelvolliset lakat oli noita H&M:n lakkoja ja mulla on niitä atm vaan toi sininen ja hopee... Noh, päätin yrittää silti !


Suojasin sormen ihon teipillä, koska oon maailman laiskin puhistaa ylimääräset lakat
Kivaltahan se tossa vedessä näytti. Paitsi et se hopee ei loppujen lopuks ollukkaa nii hopee. Se hävis melkee näkymättömiin.

Lopputulos ei oo ihan sitä mitä piti olla... :D En ees kehtaa laittaa kuvaa. Mut en jaksa pestä niitä pois. Aattelin käydä ostaa jotain kivoja lakkoja ja yrittää uudestaan joskus, koska toi idea on imo tosi kiva !

Tähän on hyvä jatka tällä:

A picture of something you wish you were better at

Tumblr_lu53aymiq91qmevz7o1_500_large

Ikinä ei voi soittaa tarpeeks hyvin! Ainakaa minä. Haluisin kans osata laulaa.Helppoja noi biisit mutta HELVETIN mahtavia !!

Tumblr_lvi4pta5nj1r604cao1_500_large

Haluun osata lyödä! Nyrkeillä! Se on makeeta. Mun mielestä poika ei voi puolustaa tyttöä paremmin kuin vetämällä turpaan. Tai ainakin uhkailemalla. Ainaki uskottavasti.

Tumblr_lr3z2fvcgh1qjy7n2o1_500_large

Guitar Hero! Joskus olin hyvä pelaamaan. Tai siis tosi hyvä, en mä varmaa muuten ois osallistunu GH:n SM-kisoihin :D Haluisin ne skillit takasin. Myönnän silti etten koskaan päässy Through The Fire And Flamesia expertillä...

Tähän on hyvä lopettaa tai alkaa masentaa... No alkaa muutenki koska mua odottaa vielä kasa läksyjä...

5 kommenttia:

 1. oooiii kingdom hearts niin hyvät musat

  VastaaPoista
 2. oisit vaa laittanu kuva niist kynsist :DDdd haluun nähä! :<

  VastaaPoista
 3. RAWR: oikeesti ne oli nii fail ja rumat XDDD tai no okei yritin ottaa kuvaa mut ei tullu oikee mitää hyvää :/ sit kamerast loppu akku enkä jaksanu venaa et se lataa :D

  Ano: naw kiitos =)

  VastaaPoista