Shiny Sky Blue Star

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Mutta älä toivoasi heitä, pidä viimeinenkin jyvä, siitä voimme kasvattaa puutarhan...

...saanen kysyy et missä mun jyvä on? Ei helvetti mikä olo. Mä haluisin kirjottaa tähä kunnon avautumisen ja itkee miljoona litraa siinä samalla. Mut en tee sitä. Pakko mun on jotain kirjottaa, mun pää hajoo muuten.

En saanu yöllä unta ja nyt tiiän liianki hyvin mitä tarkottaa ku "ei saa unta ja pyörii vaan sängyssä". Muistan taas miltä tuntuu pakottaa ittensä nousee ja psyykata itteensä peilin edessä että kaikki on kohta hyvin ja lässynlää, vitut on.

Koulussa menee pasmat sekasin koska nään koko ajan sen ihmisen joka... Ei mitään, ei se oo tehny mitään mut se vituttaa silti. Vertaan itteeni siihen ja keksin miljoona syytä miks se on parempi ku mä ja en vähää aikaa mieti miks täs kävi näin. Jos ees on käyny mitää, en haluu tietää. Silti ajattelen pahinta ja ruokin mun painajaisia ja luuloja.

Koulun jälkeen kaikki hetket joita vietän yksin kulutan lähinnä tuijottamalla seinää ja kuuntelemalla musaa. Ja mietin taas pahinta. Ja itken.


Mulle on tapahtunu pahempaaki, miks tällänen juttu nyt satuttaa näin paljon? Varmaan koska ihminen josta en ois koskaan uskonu teki jotain mitä en ois koskaan uskonu sen tekevän. En tiiä enää miten jatkaa tästä tätä kirjottamista, vaikka päässä pyörii viel sata asiaa ja kysymystä ja jotain mistä en saa ees selkoo. 

Ehkä tähän auttaa vaan aika...

Indica - Viimeinen Jyvä

Tänää oli muuten eka teoriatunti. Niin paljon ammattitaitosempaa, asiallisempaa ja mukavempaa ku Sipoossa. Huomenna on myös konsultaatiokäynti Vantaalla hammaslääkärissä ja päätetään saanko raudat. Nanalla on myös leikkaus huomenna, voi pientä ♥

9 kommenttia:

 1. onks Jommin kans tapahtunu jtn? :/♥ sanon nyt niinki kliseen mut, pärjäile, puss♥ tarkoitan tota todella ;_; kyl kaikki tuntuu paremmalt ku saat enemmän unta JA FAKTOI pöytää. ettet maalaa nyt vaa liikaa pirui seinille..

  VastaaPoista
 2. Tiäks mikä auttaa aina? Pitkä juoksulenkki. Ja no, se musiikki kans. Koita tehä kaikkee, pelata tai kattoa (Narutoa) ni ne ajatukset ihan ku itestää menee muualle :) Näin ainaki mulla! Nähääkö ensviikolla?

  VastaaPoista
 3. sophie: kiitos ihana ♥ :> ja joo, faktat lyötiin tänään pöytään ja kovaa :-D ja auttohan se vanha kunnon puhuminen, mut vielä vähä huono fiilis ku taas tuli täs illal vähä kränää ku tuli taas ilmi kaikkee paskaa :s ja osuit valitettavan oikeesee henkilöstä... mut kaikki järjestyy vaikka eilen ei siltä tuntunukkaa ! :)

  nallura: OIKEESTI ajattelin alkaa kattoo taas narutoo :D:D ei oo taas vähää aikaa löytyny mitää hyvää animee ni voi turvautuu siihe XD ja onneks muuten autotallista löytyy nyrkkeilysäkki ni voin purkaa siihe aggressioit (mut onneks ei enää tarvi ku saatiin selvitettyy tää shaiba!)

  ja joo pitää miettii tota et millo nähää, tää jakso on vaa saatanan täynnä ja just saatiin terveystiedos tehtäviks jotku vitun tutkielmat ja siihen pitää uhraa ainaki vähintää yks viikonloppu :/ mut jubaillaa lisää sitte vaikka naamakirjassa et millo vois nähä :)

  VastaaPoista
 4. Ei oo säkkiä ollut ainakaa vuoteen siellä :/

  VastaaPoista
 5. Husband: no missäs perseessä se sitte on :D ihan sama, en ois kuitenkaa jaksanu raahaa äässii sinne XD ja jep, sovittii taas just 5min sit uus riita :D:sdf

  VastaaPoista
 6. Se irtos seinäst ku löin siihen.

  Viiitsi viitsi se irtos seinäst.

  VastaaPoista
 7. No haittaa varmasti meitä jotka sitä käytti.

  VastaaPoista