Shiny Sky Blue Star

torstai 23. helmikuuta 2012

I want adventure in the great wide somewhere

Moikka! Tässä tää hiihto/talviloma sitte onki jo melkee vierähtäny... Paljoo en oo kirjotellu koska yksinkertasesti oon vaan maannu koneella tai pelannu Starfox Adventuresia Cialla (joka on muuten saatanan hyvä peli!) eikä ulkonäkökää oo ollu mikää hirveen viehättävä joten... you get it. 

Tänään kumminki kotiuduin ja sillon ku mutsi haki mut siitä Cian oven edestä se oli eka kerta varmaan kolmeen päivään ku olin ulkona, silloinki sen 20 sekkaa haha! Nyt kotona ei oo mitään tekemistä ja Starfoxki jäi pahasti kesken :C Do want to play moar!

 

 

Kaks maailman ihaninta pelihahmoa ♥

Starfox Adventures - Belina's Waterfall

Tänään kumminkin imuroin koko kämpän, tilasin muutaman lävistyskorun ja tupeerasin mun peruukin. Kehittävää etten sanois. Lauantaina tapaan Annaa Helsingissä ja varmaan keksitään jotain pientä kivaa tekemistä, mulla ku rahat rupee olee vähä loppu :-D

Odottelen edelleen mun paketteja! Koska mulla on tylsää oon taas kolunnu koko netin ja välilehdissä kukoistaa kaikkee mitä haluisin. Oon katellu Youtubesta sellasia söpöjä videoita esim. vauva merileijonista ja hylkeistä, aww ♥ Oon myös vertaillu et mikä sivu myy aidoimman näkösiä merenneidon pyrstöjä, siis kui siistii olis käydä kuvattavana jossai rannal sellanen ihana sininen merenneidon pyrstö päällä!

Silicone Mermaid TailSilicone Mermaid Tail
Niin kaunis ♥


Silicone Mermaid TailRealistic Mermaid TailIHANIA! Ja kalliita... Mut ois niin siistii vuokraa tollanen ja käydä kuvailee :-D Sitä paitsi tänään alotin mun terveellisen elämän. Söin jotain kasvissosekeittoa. Ja se oli hyvää! Mutsi paisto jotain siemeniä ja mausto ne, sano että ne on hyvä sipsin korvike. Aion myös käydä tsekkaamassa Keravan kuntosalin antimet, en siis rupee bodaamaan siellä vaan haluun kokeilla kaikkee aerobista liikuntaa. Nyt jos koskaan kesäkuntoon 2012! NYT MÄ TEEN SEN SAATANA!

Taas asiasta toiseen ja vaikka kolmanteen; miten voi olla näin täydellinen ääni?


Ja nyt tähä loppuun länttään vanhoja ja uusia kuvia mun kännykästä taas ku ei muutakaan oo :-D

Hieno siideri

Bawww

Fiini laskin

Kinosti

Aamutee~

NAM

NAM

Jommi teki mulle leipää :DHawt

Iha jees

You found a LIGHT GEM

Peruukin tupeerausta

Pullamössökäsi

Koulus :D:D

"Mä otan sust kuvan" aijaa ginost

Minkäköhä Disney-leffan sitä kattos ku nähny kaikki jo sata kertaa...

4 kommenttia:

 1. Keisarin uudet kuviot!! Se on PARAS! XD Ja se pitää kattoo suomeks, vaik aina ite oon enkun kannalla mut siinä niil on vaan niin loistavat suomidubit ettei mitää rajaa!

  VastaaPoista
 2. Janina: oikeestaan katoin ton just kaks-kolme päivää sit! :--D ja totta kai katon suomeks, se on jotai ihan mahtavaa (niinku melkeen kaikki muutki disneyt suomeks). osaan melkee koko leffan ulkoo hahaha se on NIIN hyvä XD samaan syssyyn katoin kakkosenki seuraavana päivänä :D

  VastaaPoista
 3. hahahahahha eikä, katoin tän merkinnän tänää aikasemmin koulussa ja näin ton nikin kuvan kyl, mut en tunnistanu et se on mun koira!! ::D:D:D:DDDDDD näyttää niin oudolta x)))))

  VastaaPoista
 4. nallura: joo se tosiaa näyttää vähä oudolta tossa :D

  VastaaPoista