Shiny Sky Blue Star

tiistai 14. helmikuuta 2012

Happy Valentine's Day !! ☆彡

she - Niji no Kawa

Voi gsus miten ihana biisi; harmoninen jossa on viboja FFVII:stä ja osittain Narutosta. Oon vakavasti miettiny josko she olis jopa parempi ku capsule... Ja siinä vaiheessa pitää olla tosi tosi hyvä. 

Kuitenkin; ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille !! ♥

Mulla ainakin oli kiva päivä vaikka niinkin pieni suunnitelma kuin kahville meno kusi miljoona kertaa. On se vaan vaikee lähtee kahville Sipoosta... Vihaan. Kävin siis Itiksessä kahvittelee Jommin kaa ja kipasin Lindexissä hakemassa nää bombshell-rintsikat joista oon lukenu monesta blogista ja voi tätä onnea, mulla on tissivako!!! Eli toisin sanoen ne toimii, oikeesti :-D Kotona on ollu tarjolla paljon kakkua, mummilta ja mutsi väsäs tossa iltasella toisen. Paitsi et se on niin hieno etten haluis ees syödä sitä. 

Oon ihan naatti vaikka oon lintsannu varmaa puolet koulusta sen jälkee ku uus jakso alko ups ja itken onnenkyyneliä siitä et huomenna on puol kymppiin. Hyvän uuden animen metsästys alkakoon siis puolilta öin!

Säälittävät ystävänpäivä-kiharat

♥____♥

Laitoin muuten eilen tilaukseet siniset ja ruskeet linssit! Circle lenseistä on siis kyse, yritin valita arvostelujen perusteella sellaset joilla sais mahollisimman luonnollisen suurennus efektin. Samaan syssyyn tilasin ylä- ja alatekoripset, jospa nyt vihdoin sais vähän laadukkaampia ja näyttävämpiä ripsiä mitä Suomesta. Varsinkin ootan innolla niitä alaripsiä, tilasin aika näyttävät ja rakastan näyttäviä alaripsiä ♥ Ja tilasin täältä, jos jotain kiinnostaa kattoa, on kaikkea linsseistä meikkeihin :---)

Ja ne! o/

2 kommenttia:

  1. Oh god, kävin eilen Lindexillä kokeilemassa noit bombshell-rintsikoita ku onnistuit herättää mun mielenkiinnon, mutta... Must tuntuu et ne on enempi tarkotettu vähän pienemmille tisseille ku ei meinannu ensin kokoakaan löytyä ja sit ku löyty 1 kipale ni herranjumala mitkä bazookat mun tisseistä tuli! X'DD Meinasin kuolla nauruun siel sovituskopissa! Oli niin järkyttävän luonnottoman näköset ettei mitää rajaa. XD

    No mut ainaki ne toimii! Jäi tosin mun tapauksessa täl kertaa ostamatta. Haha!

    VastaaPoista
  2. Janina: hahah! XD joo nii oon kuullu et niitten kaa saattaa mennä iha överiks eikä näytä enää kivalt :-D mutta joo, toimii tosiaan XD

    VastaaPoista