Shiny Sky Blue Star

perjantai 3. elokuuta 2012

End of Chapter


Hiyaa, punkkasin taas Cialla päivän jos toisenki MUTTA sen sijaan että oltas vaan koko ajan pelattu tai katottu animee höystettynä meijän alkukantasilla hontonigomen-yametekudasai-daijoubudesuka-huudahduksilla, mentiin ulos tarkotuksena saada aikaan jotain kehittävää. Nimittäin mulle töitä. Kylläää! Minä, maailman laiskin ja aikaansaamattomin vätys halusin löytää töitä. Kolmannesta paikasta tärppäs (kiitokset kyllä Cialle siitä), mut en kerro siitä vielä sen tarkemmin mitään :-D Mut jee, pääsen toteuttaa unelmia nyt ku saan rahaa!


Tänään kävin sukulaisten kaa Lintsillä, pääsinpähä ees kerran tänä kesänä jee :-) Kyllä se juntteus tarttuu ku makaa vaan Sipoossa, otettiin Emman kaa väärä spora ja vedettiin mukava pikku lenkki ympäri Helsinkii. Päästiin kuitenki perille, käytiin kaikissa kivoissa laitteissa ja päivän lopuks kävin Ukossa. SIIS VOI VVVV... MIKÄ LAITE. En oo eläissäni kiljunu niin paljoo, en ees silloin ku näin Jonathan Davisin ekaa kertaa, ja silloin mä kiljuin todella paljon. Toisin sanoen suosittelen ::D 

♥ 
Mun mies komeilee Kampin Game Stopin seinässä ♥.♥
Enää 6 päivää nii koulu alkaa... Miten tää heinäkuu vaan hujahti? Onks tää nyt ollu se "maailman paras kesäloma" mitä aina halutaan ja suunnitellaan. "Tästä kesästä tulee paras", no tuliko? Emmä ny tiedä. Oon menettäny ihmisiä, ihmisen lähinnä, mut saanu tilalle takasin uusia, ihania ja upeita ihmisiä! Alkukesästä oli ihanaa ja täydellistä mut oikee elämä löi lopulta kasvoille ja kovaa. Vitun miehet, never again.

Nyt vaan akkuja lataillen viimenen lomaviikko ja sitte musta tulee hikke ja työnarkomaani. Toivottavasti.

1 kommentti:

  1. Hauska kirjoitus eläväisellä toteutuksella.

    t. Tuna

    VastaaPoista