Shiny Sky Blue Star

lauantai 9. kesäkuuta 2012

Benalmádena, Spain - Days 1&2: The arrival and beaching


Noniin moikka moi! Espanjaan ollaan onnellisesti päästy ja vietetty muutama päivä. Lento lähti torstaina kuudelta aamulla ja kesti sen 5 tuntia. Olin kentällä ihan koomassa 2 tunnin unien jälkeen ja koneessaki oli ylikylmä, mut sain vedettyä sellasia 10 minuutin tirsoja aina välillä. 

Tässä ny maailman huonoin kuva siitä minkä näkösenä lähin matkaan
Sushia päivää ennen lähtöä :)
Ja illalla belii
Sitte päästäänki suoraan kuviin jotka on Espanjasta. Ekalta päivältä ei oikeen oo mitään kuvia, oltiin kaikki tosi väsyneitä. Maattiin koko päivä rannalla ja paloin heti rinnasta, käytiin syömässä ja mentiin suht aikasin nukkumaan. Otin muutaman kuvan kämpiltä.

Näkymä parvekkeelta

Näkymä mun, Lauran ja Emman huoneen parvekkeesta
Tältä näyttää iltasin :)
Tokana päivänä herättiin 10 aikaan, syötiin aamupala ja lähettiin suoraan rannalle. Tänään jaksoin ottaa kuvia ja niitä tuliki otettua reilu 200 :-D Käytiin päivällä ja illalla ulkona syömässä ja muutamassa turistikrääsäkaupassa. Ite ostin lähinnä tuliaisia ja en laita niistä kuvia :D Ihan perus päivä, tänään palo puolestaan niska. Lämpöö on ollu reilusti yli 20 ja tulee olemaanki. Nyt antaa kuvien puhua puolestaan!

Tän näkösenä lähin rannalle jeeRantajuomista :p
Nätti duuni


:D:D:D:D
Gin tonic
Sangriaa

Margarita
Hieno sateenvarjo


Grillattuja pieniä mustekaloja

Fumar mata :(
Like a boss


SHIROKUMA CAFÉ!!!!!!!!!!Illalla käytiin syömässä läheisessä raflassa jossa sai kiinalaista, japanilaista ja thaimaalaista ruokaa
Jebin maisema siinä syödessä :D
♥ !!
Jälkkäriks kookosjäätelöä kookoksen kuoresta :D

Tän unisiepparin ostin itelleni ku oltii kaupoilla, oon aina halunnu tollasta :D Ja nyt meenki nukkumaan ton alle ja nään kivoja unia :D Postausta taas ku on tarpeeks kuvia!

Hasta luego!

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja näyttää olevan hauskaa!! : ) En malta olla sanomatta, että jatkossa merikuvissa horisontti pitää olla suorassa! ;p Pitäkää kivaa, minimurmikset!!!

    VastaaPoista
  2. Mutsi: juu hauskaa pidetään :-D en kyl ite nää nois mitää vikaa... no mut et sä oikee koskaa oo tykänny mun kuvakulmista :D

    VastaaPoista
  3. Ei kuvakulmissa ole mitään vikaa. Tarkoitan sellasia kuvia, joissa horisontti on tarkoitettu olevan suora (esim. noi missä seisot rannalla), niin silloin se pitää olla suorassa. Mutta hienojahan kuvia nuo on kaikenkaikkiaan! :)

    VastaaPoista