Shiny Sky Blue Star

torstai 8. maaliskuuta 2012

Women's Day

Tänään on ollu varmaan maailman kivoin päivä! Ensin oli vaan yks tunti koulua ja sen jälkeen kello 11 päätin spontaanisti lähtee Lauran kanssa stadiin. Vielä spontaanimmin päätin että käyn ottaa surface-lävistyksen niskaan. Vasta bussissa rupesin googlailee kännykällä parannusaikoja ja muuta tietoa ja vertailin eri liikkeiden hintoja. Kampin Flame Tattooseen sitä päädyttiin silti vaikka jossain toisessa mestassa olis saanu 10-20€ halvemmalla mut luotettavan suomi24:n juttujen mukaan siellä ei osata kunnolla. Flame Tattoo on tuttu ja turvallinen, helvetin mukavaa henkilökuntaa ja siellä osataan hommat nopeesti ja nätisti. Ainaki lävärit. Oon siis samassa liikkeessä ottanu kieli-, napa-, ja huulikorun ja mun tatskan.

Oon siis halunnu tätä lävistystä jo varmaan kaks vuotta, mut joko oon halunnu jotain muuta läväriä vielä enemmän tai on pelottanu se kipu. Vielä joskus lävistelin itteeni melkein päivittäin ja nykyään hermoon jo junassa paskaslaagin vallassa ja ennen h-hetkeä puren hampaita yhteen ja kädet hikoo. Mitä enemmän otan lävistyksii, sitä enemmän pelottaa. Fuck logic. No mutta, tää jäi nyt viimeseks koska mulla ei oo mitään halua ja tarvetta tän, napa-, ja kielikorun lisäks. Paitsi rustoon haluisin korun mut jostai syyst en laske sitä silleen läväriks... Tai muutenkaa korviksia.

Pelotti siis suomeks sanottuna ihan vitusti tän ottaminen ja ku makasin siinä mahalleen tuntu et sydän hakkaa rinnan läpi ja pyörryn ja yy en tajuu miten mua jännitti niin paljon. Mutta mun onneks se ei sitte sattunukkaa. Vähän kirpas ja aina ku ne vääntää sitä korua siihen kiinni ni sattuu mut ei muuten tuntunu pahalle. Napakoru on sattunu tähä asti eniten, huhhu. Lävistäjääki ihmetytti ku ei sattunu, ilmeisesti toi sit on muille ollu kivulias? :D

Mun mielestä se sopii tosi hyvin ja rakastan sitä ♥ 


Tuolla oli niin ihana ja aurinkoinen ilma! Tuli tosi hyvä mieli ja jaksoin eilenki kolme tuntii koulussa iha helposti, sen on pakko johtuu auringosta! 

Käytiin sitte vielä Lauran kaa kukkakaupan kautta kahvilla ja suunnattiin meijän mummille Hertsikaan. Treffattiin siellä meijän mutsit ja mummi tietysti ja oltiin ostettu kaikille ruusut :-) Sit lähettiin ikuiseen aarreaittaan; Prismaan haha! Lähti sieltäki muutama käytännöllinen jutska mukaan.

Pitkään kaivattu termosmuki! Ihanaa saada huomisen aikaselle matikantunnille teetä mukaan ♥

Pikku bilelaukku! Tulee tosiaan tarpeeseen koska nykyäänki oon käyttäny baarissa samaa laukkua mitä koulussa... :D

Ja tottahan toki muaki muistettiin tänään:


Jommi vaan ilmesty tyhjästä meijän oven taakse ja toi mulle tälläsiä ♥ Ei ollu aavistustakaan :D

Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille! ♥

4 kommenttia:

 1. oh nätti lävistys!~
  ja oon huomannu ton kans että mitä enemmän lävistyksiä otan nii jännitän asiaa enemmän mitä aikasemmin :--D
  tv. ensimmäinen huulikoru meni kivuttomasti eikä jännittäny yhtään mut sit ku kävin hakee viimesimmän eli uuden napakorun nii tuntu et pyörryn kans jne vaikka ei se missään tuntunu :--D

  VastaaPoista
 2. Saku: kiitos!! =) haha, kiva etten oo ainoo josta tuntuu tollaselta :D on se ihmeellistä...

  VastaaPoista
 3. Täst lähtien sun on pakko pitää hiuksii kokoajan ponnaril et uus lävistys näkyy! Ei punota yhtään :-o
  Ihana Jommi :-D

  VastaaPoista
 4. JANSKU: haha jep, ne sanoki et parantumisen ajan ois hyvä pitää tukka ylhääl, mikäs siinä :-D

  ja jep on se ihana hihi ♥

  VastaaPoista