Shiny Sky Blue Star

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Paistaa ku Naantalin aurinko


Ennenku rupeen kertoilee viileitä tarinoita loppuviikon pikku visiitistä Naantaliin voisin esitellä tällä hetkellä yhen tärkeimmistä ostoksista pitkään aikaan! Nimittäin se termosmuki suvaitsi saapua vihdoinki maailman toiselta puolelta meijän postilaatikkoon ja voin kertoo et aamutunnit koulussa helpottuu niin paljon ku voi litkii teetä siinä samalla :-D 


Anteeks oli maailman huonoin kuvauspäivä ja toi toinenki on iha tärähtäny mutta siis. Tollanen valoa elämään tuova esine, makso ehkä about vähä yli 10e eBaystä. En tajuu miks Suomessa (= Keravan Prismassa) ei myydä mitää hienoja termosmukeja, tai no ostin joskus jonku mukamas siedettävän näkösen yksilön mut en tajuu mihin se on mysteerisesti hävinny??? Nyt oon nyappy desu mut huono puoli on se et toi loppuu ihan sika nopee! Olin kerenny juoda kaiken jo siinä ajassa ku venasin et opettaja saapuu tunnille. Ei se kyl ees saapunu...


Siinä näkyy mukia actionissa ja samalla Rassen paita jonka varastin. Übercool vaikka ite sanonki hehs, mähän sen sille ostin joululahjaks xd Perjantaina mamma otteli musta jotain kuvia ja ketkä kaikki tietää sen ku kamerassa kuvat näyttää hyvältä mut sitku kattoo koneella ni never mind... MÄ TIEDÄN sen liian hyvin mut onneks voi huijaa ottamalla kameralla kuvan kamerasta. We must go deeper.

Sipoolainen ja Sipoon kirkko eeh
Perjantai oli ihan kauheen pitkän tuntunen ku koulusta suoraan duuniin ja vasta myöhään illalla pääsin mun inttileskin tuskista lämpöseen kainaloon nukkumaan. Ja kyllä mä simahdinki nätisti laittoman aikasesti, mut ihan sama koska lauantaina oli aikanen herätys ja lähtö Naantaliin!


Tollasena lähin liikkeelle ja toisessa kuvassa oonki jo pusuttelemassa ihanaa Lyyliä ♥ Lähettiin Lauran perheen kaa taas siis käymään Naantalissa moikkaamassa tuttuja ja ottamassa osaa maailman söpöimmän lapsen synttäreille :-) Syötiin hyvää ruokaa taas jälleen ja vietettiin iltaa Lauran ja Emman kaa Judylla. 

Ihana lullis Joel täytti 8 ;__; ♥
Teehetki hotellilla!

Hyi oon iha kämänen lol, hävitin mun tekoripsetki tonne hotellihuoneesee ni... Mutta joo! Nää kuvat menee vähä vääräs järjestykses mut basically hengattiin vuorotellen meijän hotellihuoneessa, Judylla ja Sadulla. Vaihettiin kunnon juorut ja kuulumiset tyttöjen kesken ku viime näkemisestä on jo vähä aikaa ja ulkoiltiin vähän ku oli niin kiva sää! Se on totta ku sanotaan että paistaa ku Naantalin aurinko, siellä tosiaan paistaa. 

:--)
Ooh
Vaikka oltiinki vaan muutama päivä oli ihana nähä taas kaikkia ja.... nii. Loppuun vielä tosi harvinainen kuva koska tunnetusti mä vihaan tässä maailmassa kahta asiaa: lapsia ja koiria. OKEI en _vihaa mutta en oo koskaan erityisesti tykänny :-D Tänään mä sitte opin tykkäämään molemmista, ainaki koirista tosi paljon! Tai oikeestaan eilen. Heti ku näin Lyylin juoksevan mua kohti röhkien mä rakastuin siihen. 

Minä ja koira ja lapsi
Päätin et haluun mopsin ja sen nimeks tulee Benito II (mummin mopsin mukaan) tai Stalin. 

2 kommenttia: