Shiny Sky Blue Star

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Bokura ga Ita


Ihan ekaks! Kattokaas tätä

VIHDOINKI
Voi sitä kuumotusta koetilantees ja voi tätä numeroo jonka nostan jostai teoriakokeesta. MUTTA oon niin ilonen ja helpottunu ja ehkä vihdoinki tajuun liikenteestä jotain... No kyl mä tajuun. Inssi on sitte 10.8. ja en voi muutaku toivoo et muistan kattoo sen kuolleen kulman ja vetää risteykset vähä hitaammin... Sit tulee hyvä!

Tänää piipahdin ihmisten ilmoilla Lauran kaa, aikeena löytää ees kerran elämässä istuvat mustat pillitfarkut. No mä löysin ja vielä vaan kahellakympillä! Kiitos Forumin GT, suhun voi aina luottaa ♥ Tää on niin masentavaa ja turhauttavaa etten löydä enää mistää muualta vaatteita ku ginasta..... Onneks Laura löys enemmän vaatteita koska mikä on sen on myös mun jne, paras ystävä laki. En tajuu miks joku vaate näyttää hyvältä vast sit ku Laura on ostanu sen vaikka se roikkuu siel kaupan vaaterekissä iha samannäkösenä :D

Masentunutta...
Iltanuudeli ja ilta-anime <3

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mobile post









Ei mulla mitään asiaa oo, haluun vaan testaa et skulaaks tää bloggeri iPhonella. So far so good. Musta on muutenki tullu iha iPhonen orja, appeja ei voi koskaan olla liikaa! En tarvi enää mitää muuta ku tän, nyt on täytetty se ah, niin tyhjä ja musta kolo mun syömmeistäin.

Viikonloppuna oon punkannu Cialla ja harjotellu teoriaa (= pelannu vitusti liikaa DragonValee) no ei vaa oikeesti harjotellu :-) koe on taas huomenna, toivottakaa onnea!

Ja koska rakastan mun appeja ja taustakuvaa, tässä jossain lähistöllä pitäs olla kuva niistä...

torstai 26. heinäkuuta 2012

Lovely Days


Tiistaina mun iPhone 4S saapui vihdoin aamulla kotiovelle ja voi että mä rakastan sitä en voi enää elää ilman sitä! ♥ Tiistaina olin myös Lauran ja Judyn kaa lastenvahtina Helsingissä ja oli niin ihanaa nähä Judyä pitkästä aikaa! Juoruiltiin viltteihin kääriytyneinä ja teekupit käsissä varmaan 2 tuntia nonstoppina :-D Alkuillasta lähettiin koko porukalla Itikseen lähinnä hakee mulle mikro-SIM-korttia ja kevyen 1½ tunnin jonotuksen jälkeen sain sellasen MUTTA koska ei ollu henkkareita mukana en voinu aktivoida sitä, sen tein seuraavana päivänä joten nyt toimii :-) 


Ihanat Joel ja Judy :)

Niin siisti taustakuva et oksat pois

Keskiviikkona mulla oli teoriakoe ja kokeeni oli... HYLÄTTY GODDAMMIT!!! No, lisää treeniä ni eiköhän se siitä. Saatana. Illalla päätin lähtee sillee spontaanisti Cialle viettää iltaa ku mulla oli jääny skumppapullo jääkaappiin ja sain vielä toisenki pullon synttärilahjaks Cialta :D Pelailtiin siinä ja aloteltiin ja olin koko illan sanonu että MÄ EN LÄHE BAARIIN TÄNÄÄN mut kas vain, suostuin lähtee yhille jotka päätty neljään tequilaan ja puolikkaaseen drinkkiin, mut hei, mulle tarjottii kaikki :---D Vasta sen jälkeen tietty annoin pakit sille jätkälle koska se luuli et mun Triforce-tatska on kotka. Ilta päätty hyvin ja aamulla darra ja morkkis MOLEMMAT 0/5! Todella harvinaista. 

Ette uskokkaa kui hyvä toi peli on!!! :D
Pahaa
Tänää käytiin mutsin ja Rassen kaa Korkeasaaressa koska oon halunnu sinne koko kesän enkä ees muista milloin viimeks oisin siel käyny :-D Olin siellä iha innoissaan ja kuvasin mm. riikinkukkoa ja laamoja aika innokkaasti XD En uskonu et eläimet sais mut kiljuu ja lässyttää ku en tietääkseni oo mikää kovin eläinrakas enkä varsinkaa koirista piittaa yhtään, mut ilmeisesti ne on vaa ne koirat joista en välitä koska olin ihan kaksoispistekolme-virneellä siel koko ajan :D

Suurin osa kuvista on mutsin ottamia, omassa objektiivissa ei toi zoomi tahtonu oikee riittää :D






Kaks asiaa joita rakastan tässä julmassa maailmassa



Jalo olento ♥









Jaaa ton näkösenä lähin!

Ja nyt lähen täältä buh bye!

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kobban 20.7.-22.7.


Moikka kaikki! Takana on ehkä maailman rentouttavin viikonloppu ihanassa saaressa kaukana kaikesta hälinästä ja stressaavista asioista! ♥ Ei ois voinu osuu paremmalle hetkelle toi reissu :-) Mökillä oon ollu viimeks varmaan kesällä 2010 ja oli ihanaa päästä taas pitkästä aikaa! Rentouduttiin, syötiin todella hyvää ruokaa (perunat ja vihannekset/kasvikset suoraan maasta + ite kalastettua kalaa!), kalastettiin (sain mun ekan kalan!), veneiltiin, saunottiin, uitiin, otettiin vähä skumppaa mun synttäreiden kunniaks ja vietettiin aikaa toistemme kanssa :-) Reissussa oli siis mun lisäks Laura, mun kummitäti ja hänen miesystävä. 

Ekaa kertaa pitkään aikaan uskalsin vaan istua yksin ja oikeesti miettiä asioita mun pään sisällä. Jostain syystä se onnistuu paremmin saunan terassilla tai kalliolla merta kattoen ku omassa huoneessa joka on täynnä muistoja :-D Mietin ja tajusin paljon asioita omassa rauhassa mut silti pystyin olla rentoutuneena koko ajan :-) 

Selvästi siis mukava reissu! Nyt pitää "palata arkeen" ja vähän äkkiä; huomenna ajotunti ja keskiviikkona teoriakoe johon en oo harjotellu yhtää :-D Onneks viime tingassa opiskelu on mulle tuttu juttu... Nyt lopuks muutama kuva mökiltä :-)

Hehkee mökkinuttura ja luottokahvi joka pitää aina olla tien päällä!
Pysähdyttiin syömässä Tammisaaressa
Kinkku-katkarapupiirakka ♥
Tammisaaren taloja ja veneessä matkalla saarelle
:-)
Metsämansikat on siunaus
Chillisti saunalla, mulla ja Lauralla oli siellä oma huone :-)

:-)
Pelle ♥
Tuitui ♥
Alex ♥
Noin piti keittää teetä ku ei jaksanu sytyttää hellaa :-D

Maailman parasta ruokaa!
Nomnom
Onkimista :-)
MUN EKA KALA!!!
Lahna :-D Oli hyvää
Loput heitettii lokeille, rakastuin pieniin vauvalokkeihin ♥
Fiilistelyy
Ei vieläkää kyllästytä!
Rakkautta ♥

Varmaa modernein laite koko mökillä

Mun synttäriskumppa ja Alex :-)
Loppuillasta ristiseiskaa, voitin ekan erän ja hävisin toisen :(
Kummitädin synttärilahjat mulle :-) ♥
Takasintulomatkalla käytiin safkaa lehtipihvit HelmiSimpukassa :-)
Täst tuli nyt hirveen riemuidioottipostaus, smaileja joka paikassa mut minkäs sille mahtaa jos on ilonen :-D Ja tosiaan 22.7. oli mun synttärit! Jeejee hieno ikä se 19. Not... Palaillaan! :-)