Shiny Sky Blue Star

torstai 31. toukokuuta 2012

Tampere

Tänään oli koulun kevätretki Tampereelle, jonne oli vapaaehtonen osallistuminen. Paikalle saapu joku 15(?) ihmistä ja loput lööbaili himassa :-D Lähettiin koululta 9 aamulla ja takasinlähtö oli puol neljä. Mitää ohjelmaa ei oltu suunniteltu ja mietittii perillä vähä aikaa että mitä tehdään ja kenen kaa. Lopulta päädyttiin vaan kiertelee katuja ja kauppoja kivassa pikku ryhmässä jossa oli mun lisäks Rasse, Ansku, Riikka ja Jere :-)

Matkalla

Käytiin nopeesti Tampereen tuomiokirkossa ennenku jäätiin kunnolla pois bussista



Veikee
Riikka :)
Tänään saapu kans himaan paketti Nellyltä, postaan sisällön myöhemmin. Sain tänään tehtyy myös vikat rästit ja nyt vois sanoo että KESÄLOMA ALKO! Huomenna pitää silti herää aikasin koska on ajotunti aamulla... Nyt voin hyvällä omatunnolla nauttii kasvonaamiosta, teestä ja uudesta Shirokuma Cafen episodesta :) Päättäripäiväks pitäs keksii jostain ees jotain menoo...

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Can you sing with all the voices of the mountain?

Hiya! Tänää oli vihdoinki koko lukion toisen vuoden viimenen koe, enää huominen kevätretki, kokeiden palautuspäivä ja kevätjuhla, sit se oli siinä. Valitettavasti ens vuonna odottaa ihan samanlainen lukuvuos ku tää, eli täydet 5 jaksoo. Neljään vuoteen toi menee, ei voi mitää! Kokeet on menny hyvin :-) 


Koulun jälkeen menin Cialle ja huudatettiin Disney-musaa ja laulettiin yhessä :D Oon nyt täysin hurahtanu Disney-musaan ja kuuntelen sitä taukoomatta himassa. Iltasin oon ruvennu latailee aina yhen Disney-leffan ja menny siitä nukkumaa. On ne vaan ihania ♥ 



Ostin Ginasta hienon feikkivenarin :-D
Faija tuli hakemaa joskus iltapäivällä ja mentiin kaikki sisarukset yhessä faijalle kakkukahville koska isi täyttää tänää 50 vuotta :-) Juhlittiin jo tosin viime lauantaina paikallisessa baarissa isolla porukalla sen synttäreitä, oli muuten super hauskat bileet :D Tänään sitte herkuteltiin ja vaihettiin kuulumisia, myöhemmin katottiin yhessä vanhoja vauvavideoita haha :-D Jäin viel syömää päivällistä ja rupattelee vähä lisää, oli ihanaa päästä juttelee kunnolla pitkästä aikaa! 

Faijan synttärit oli todella poikkeuksellinen päivä joten sallin itelleni hiilareita, faijaki tyrkytti kakkuu koko ajan XD
Sain ruusun tänää :3
Eipä tässä sitte muuta! Huomiseen :-)

tiistai 29. toukokuuta 2012

Hola bitchola, I'm back!

Moi! About kaks kuukautta jaksoin olla pois täältä. Tähän mennessä pitäs olla pää, kroppa ja koulu kunnossa, sehän se oli se syy mun taukoon. No eipä oo... :-D Mut mut, ajattelin nyt vaan tunkee tähän kollaasin kännykällä otetuista kuvista ja vapusta, oon aina välillä ku oon muistanu ikuistanu pieniä kivoja hetkiä, oikee kamera ei oo ollu niin paljoo käytössä, mut eiköhä sieltäki jotain tänne saada!

Saatatte huomata että blogin ulkoasun lisäks nimiki on vaihtunu. Tää nimi on ollu mulla pitkään mielessä eikä se sisällä mitää sen kummempaa tarinaa ku että on peräsin mun lempipelistä ja toi on vaan nerokas toi lause :-D Mietin sitä päivittäin... Ulkoasu on väliaikanen, jonkun pitäs saada musta hyviä kuvia et sais vähän laadukkaamman headerin lol.

Aattelin nyt vaan listata asioita joita on tapahtunu tässä parin kuukauden aikana, saatan unohtaa jotain... Lopuks sitte vähä niitä kollaaseja ja muutama julkasun arvonen kuva kameralta.

 Kävin hammaslääkärissä ja päädyttiin siihen, että mulle laitetaan raudat
 Vapun vietin Lahdessa pienellä porukalla Annalla ja jatkot juhlittiin Kuusankoskella
 Kävin kampaajalla leikkaamassa kaikki huonot hiukset pois = lyhyet ja rumat :(
 Yritin kuntoilla ja pudottaa painoa ja nyt oon päätyny karppaamaan
 Alotin autokoulun uudestaan, nyt sujuu tosi hyvin :-)
 Oon kuunnellu lähinnä klassista musiikkia ja edelleen soitellu pianolla
 En oo voinu ostella mitään, koska opintotuet meni mutsille säästöön Espanjaa varten
 Pääsin Sipoon Sanomiin meijän koulun kirsikankukkajuhlassa :-D
 Tällä viikolla loppuu koulu ja ens viikolla lähtö Espanjaan :>

Photobucket
Täst hahmottaa miten lyhyen tukan leikkasin
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1) Boom Streettiä 2) Lisää Boom Streettiä. Ja viiniä! 3) Koulun vessa (Y) 4) Maailman koukuttavin Facebookpeli :D 5) Ihana sää ekaa kertaa keväällä 6) Chilling at kirjasto aka nistiluola 7) Lisää ihanaa säätä~ 8) Menossa Lahteen 9) Bilsantunti hehs 10) Taas kiva sää ABCilla :) 11) Grillausta 12) Maailman rumin ja isoin mustekala :| 13) Kahvia steissillä bussia venaillen 14) Sushilla Lauran ja Villen kaa :) 15) Meleetä Cialla 16) Ärrä... 17) Kattomassa lätkää Paronissa lol 18) Ekat auringonotot Lauralla 19) Kukkia 20) Nanders metässä 21) Lisää kukkia, istutettii mutsin kaa :D 22) Kreikkalaisessa ravintolassa 23) Sulkkista ja sidukkaa maman kaa ♥ 23) Bingoo faijan 50v. synttäreillä 24) Lenkin jälkeen...

Photobucket
Kirsikankukat meijän pihalla ♥
Photobucket

Photobucket
Nana ja Jytky pussailee
q8
Tein sushii... :-D
q7
Tein lisää sushii :-DD
q6

q5
Kirsikankukat koulussa :)
q4
Malja äitienpäivänä
Malja Suomen voitolle!
q9
Kalkkilaivan kapteeni :(
a11
Raukka oli suihkussa ♥
a22
Mamma osti mulle oman auringonkukan :-D
a33
Istutettii kesäkukkia :)
Oon nii huono haastatteluissa... Tosi omaperäset mielipiteet Japanin kulttuurista voi jeeeesus!

VAPPU (kuvat ei oo mitään edustavia :---D)

vappuk1
vappuk2
vappuk3
vappuk4
vappuk5
vappuk6
vappuk7

1) Alotteluu autossa (Y) 2) Rairai 3) Rairai 4) Selvästi jo hyvä humala päällä 5) Rase 6) Laura :-) 7) Kaks rakkainta ♥ 8) Me gusta tequila 9) Jeejee 10) Autossa matkalla Kuusankoskelle 11) ? 12) Tais olla tylsä ja pitkä matka 13) Auton takapenkillä tapahtuu hurjia x) 14) Liian hyvässä humalassa Kuusankoskella 15) Ystävii =)

Muuta ei sitte kehtaakkaa julkasta :-D Jäätiin siis yöks Kuusankoskelle ja täs muutamaa kuvaa seuraavasta päivästä. Darra oli muuten yks hirveimmistä...... Jostain syystä.... Ja muutama kuva kotimatkasta :)

kuusaa1
Maailman makein pizza, kyllä se silti darrassa maistu :D
kuusaa2

kuusaa3
Tuulesta oli jotai hyötyy, kiva timanttivesi :D
kuusaa4
Vielä lisää mättöö kotimatkalle. Oli pahaa
Nonii, siinä oli koko kuvasaldo :D Tuntuu nyt ihan kivalle taas muokkailla kuvii ja kirjotella! Lupaan olla ahkera kameran kaa. Mulla on viel tälle ja ens viikolle iha hirveesti kaikkee kivaa tekemistä, joten postattavaa riittää :-) Espanjassa koitan postailla 2-3 päivän välein, en kyl ees tiedä onks meillä siellä netti käytössä mut luulis nyt :D
Nyt mä rupeen pänttää psykaa huomista varten, wish me luck!

a44