Shiny Sky Blue Star

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Blue day

Kuvailtiin mun peruukki tänään. 
Rakastan sitä ♥




Kiireen takii ei saatu mitään erikoisempaa matskua. Meikitki oli iha hutastu :(

lauantai 25. helmikuuta 2012

Haittaakse?

En oo koskaan kattonu Putousta, en mitään kautta ennen viime yötä. Rasse pakotti mua kattomaan netistä jotain kohtauksia ja vähitellen muaki alko naurattaa. Yhtäkkiä kello oliki neljä yöllä... :-D Eniten tykästyin Jani-Petteriin. Siinä vaan on jotain, sen koko olemus oli niin sulonen! Tänään illalla katottiinkin Putouksen finaali koko perheen voimin säestäen niitä läppiä. Ja nyt täällä ei kukaa enää puhu normaalisti, mä oon Jani-Petteri (haittaakse?), Rasse on Usko Eevertti Luttinen ja mutsi on Leena Hefner os. Herppeenluoma. Ihana kakofonia täällä :D Ja mun mielestä voitto meni oikeelle tyypille (vaikka JP:n olis pitäny voittaa).


Tänään miittasin siis Annan keskustassa ja oltiin suunniteltu että mennään leffaan ja syömään, mut löydettiin parempaa tekemistä. Käytiin kyl syömässä, mut sen jälkeen suunnattiin pariin teepuotiin. Molemmissa oli ihana tunnelma ja tuoksu ja vielä ihanempaa henkilökuntaa! Ostettiin molemmista irtoteetä ja molemmille aidot kiinalaiset teekupit (aika yksinkertasen näköset kumminki ku ei ollu enää paljoa rahaa, kuka ois arvannu et HYVÄ tee on niin kallista?). Toiseen paikkaan jäätiin vielä juomaan pikku pannullinen mieletöntä vanlijateetä ♥

Perussetti, niinku ootte varmaan huomannu...

Katkarapuja!

:-)

China Wu Lu Mountain ja Jasmin Chung Hao teetä ♥

Phu Tho Lotus teetä ♥




perjantai 24. helmikuuta 2012

A part of my world


Tää on niin hyvä! Aladdin on ihana ja sillä on söpö ääni ♥ Tää on soinu mun päässä monta päivää sen yhen biisin lisäks Kaunottaresta ja hirviöstä. Aladdin on imo yks niistä harvoista Disneyn leffoista jotka on parempia enkuks ku suomeks.

Ja nyt oikeeta asiaa; heräsin siihen ku mutsi toi mun sänkyyn kaks pakettia, jotka oli tuotu iha äskettäin ovelle. Olin ilonen ja edelleen puolunessa joten nukahdin heti uusiks :-D Tänään oli kans mutsin ja sen miesystävän 6v päivä, joten käytiin koko perheen kaa safkaamassa Keravalla. Sen jälkeen käytiin kaupoilla ja Rasse tuli meille yöks :-) Testasin myös pakettien sisältöö, mut en saanu hyviä kuvia ku ei ollu enää valosaa ulkona :c

Mutsi sano et meijän vessa on tullu varmaa tutuks mun lukijoille hahaaa
Täydellisiä!
16.60 €
16.60 €
Nää on tosi erilaiset mitä oon koskaa käyttäny. Oon ostanu vaan Suomesta ennen ja ne on ollu sellasia "luonnollisia", ettei ripset oo tollasis rykelmis, mut kivat noi silti on. Vähän vaan vaatii totuttelua, mut mun kaipaamaa näyttävyyttä niissä on! Alaripset sit on.. oudot. Katoin itteeni peilistä 5 minuuttia ja vast sitte aloin hahmottaa kunnolla miltä noi näyttää _kokonaisuudessaan_, eli kivalta! Silmät näyttää isolta (linssien kanssa) ja loppupeleissä just sellaset ripset mitä ihannoin :-) En oikee koskaan oo itelläni tykänny mistää luonnollisesta lookista. Rakastan pientä liiottelua ja silmien vahvaa korostusta muullaki ku meikillä. Musta silmät on naamassa paras osa ja vihdoinki oon saanu omani näyttää sellasilta mitä oon aina halunnu ja ihannoinu ♥

Ruskeet ja siniset piilarit
16.50 €
19.00 €
Kokeilin jo noita ruskeita ja aaa ne on täydelliset! Tietysti kirkkaassa valossa oma väri näkyy vähä tyhmästi koska pupilli pienenee, mut muuten noi on ihanat. Ei saa silmistä niin luonnottoman näkösiä ku mun vuonna 2009 tilatut. Suurennusefekti on luonnollisempi enkä näytä miltää riivatulta vaikka ei olis ees meikkiä :D Vähän vaan on epämukavat, en tiiä johtuuko ihan linsseistä vai siitä etten oo käyttäny vuoteen pariin linssei.

Ehkä vähän jännittää mennä kouluun ripsien ja linssien kanssa, koska mun tietääkseni ainakaa kukaan muu ei tollasia siellä käytä. En mäkää varmaa jaksa joka päivä, muutenki oon yleensä koulussa iha ruma ja.. luonnollinen koska joskus nukun mielummin sen 40 minuuttia ku laitan itteäni :-D Sit vaa vedän jotku kledjut päälle ja valitan Lauralle joka välkkä vessas et vittuku oon ruma yhyy jne. 

Muualle ku kouluun meno noitten kaa ei kyl jännitä, mut tääl tuppukyläs ei kovin erilaisia ihmisiä oo. Eniten mietityttää mitä opettajat ajattelee ku kumminki jollain tapaa kunnioitan niitä ja haluun näyttää ja vaikuttaa hyvältä niidenki edessä (vaikka ei aina siltä vaikuta tunneilla...). Vaikka eiköhän neki ymmärrä että on erilaisia nuoria. 

Mut loppujen lopuks on tosi hyvä olo et pääsen "ilmasee"(?) itteeni noiden avulla. Tulipas taas syvällistä tekstiä...

Hetki mun ja Rosan jäätävän riidan jälkeen joka loppu siihen ku ruoka tuli ja oltiin turvat kii koska syötiin
Miks toi vuosipäivä sattu just tälle päivälle ku piti alottaa laihduttaa hahah en kestä... No, ehkä tää oli nyt tänää sallittua. Ei kyl ees ollu hyvää, maistu pelkkä tomaattisose! 

Löysin muuten eilen maailman täydellisimmän mekon Nellyn sivuilta! Se maksaa melkeen kaks ja puol sataa euroa. Mutsi sano että oon hullu mut se on vähitellen lämmenny idealle ostaa se mulle hihi. Koska mikään muu ei miellytä mutsia niin paljon ku se että siivoon ja liikun (ja hyvät koenumerot mut ain't gonna happen sorry mama), oon sen mielestä niin ällöttävän laiska :D Pitää vaan laihtuu ainakin se muutama kilo et mahtuu paremmin. Ja siis se olis sinne kakkosristeilylle, haluisin kerranki näyttää HYVÄLTÄ. 


Keravan sittarista about 40 €
Mun oli _pakko_ ostaa jotkut talvikengät joissa ei ole korkoa, koska mulla on vaan sellasia talvikenkiä joissa on. Sitä paitsi ne on pieniä korkoja ja mun mielestä ne näyttää iha hirveelle mun paksujen ja lyhyitten jalkojen kaa. Pitää olla vähintään 10 senttii et alkaa näyttää kivalta mun jaloissa. Joten nappasin vaan tälläset wnb UGGit ja noi ihme helytki on iha rumia mut no can do, en suostu enää tarpoo tuolla lumessa ja liukastella koulun käytävillä koroilla!

torstai 23. helmikuuta 2012

I want adventure in the great wide somewhere

Moikka! Tässä tää hiihto/talviloma sitte onki jo melkee vierähtäny... Paljoo en oo kirjotellu koska yksinkertasesti oon vaan maannu koneella tai pelannu Starfox Adventuresia Cialla (joka on muuten saatanan hyvä peli!) eikä ulkonäkökää oo ollu mikää hirveen viehättävä joten... you get it. 

Tänään kumminki kotiuduin ja sillon ku mutsi haki mut siitä Cian oven edestä se oli eka kerta varmaan kolmeen päivään ku olin ulkona, silloinki sen 20 sekkaa haha! Nyt kotona ei oo mitään tekemistä ja Starfoxki jäi pahasti kesken :C Do want to play moar!

 

 

Kaks maailman ihaninta pelihahmoa ♥

Starfox Adventures - Belina's Waterfall

Tänään kumminkin imuroin koko kämpän, tilasin muutaman lävistyskorun ja tupeerasin mun peruukin. Kehittävää etten sanois. Lauantaina tapaan Annaa Helsingissä ja varmaan keksitään jotain pientä kivaa tekemistä, mulla ku rahat rupee olee vähä loppu :-D

Odottelen edelleen mun paketteja! Koska mulla on tylsää oon taas kolunnu koko netin ja välilehdissä kukoistaa kaikkee mitä haluisin. Oon katellu Youtubesta sellasia söpöjä videoita esim. vauva merileijonista ja hylkeistä, aww ♥ Oon myös vertaillu et mikä sivu myy aidoimman näkösiä merenneidon pyrstöjä, siis kui siistii olis käydä kuvattavana jossai rannal sellanen ihana sininen merenneidon pyrstö päällä!

Silicone Mermaid Tail



Silicone Mermaid Tail
Niin kaunis ♥


Silicone Mermaid Tail



Realistic Mermaid Tail



IHANIA! Ja kalliita... Mut ois niin siistii vuokraa tollanen ja käydä kuvailee :-D Sitä paitsi tänään alotin mun terveellisen elämän. Söin jotain kasvissosekeittoa. Ja se oli hyvää! Mutsi paisto jotain siemeniä ja mausto ne, sano että ne on hyvä sipsin korvike. Aion myös käydä tsekkaamassa Keravan kuntosalin antimet, en siis rupee bodaamaan siellä vaan haluun kokeilla kaikkee aerobista liikuntaa. Nyt jos koskaan kesäkuntoon 2012! NYT MÄ TEEN SEN SAATANA!

Taas asiasta toiseen ja vaikka kolmanteen; miten voi olla näin täydellinen ääni?


Ja nyt tähä loppuun länttään vanhoja ja uusia kuvia mun kännykästä taas ku ei muutakaan oo :-D

Hieno siideri

Bawww

Fiini laskin

Kinosti

Aamutee~

NAM

NAM





Jommi teki mulle leipää :D



Hawt

Iha jees

You found a LIGHT GEM

Peruukin tupeerausta

Pullamössökäsi

Koulus :D:D

"Mä otan sust kuvan" aijaa ginost

Minkäköhä Disney-leffan sitä kattos ku nähny kaikki jo sata kertaa...

tiistai 21. helmikuuta 2012

Favourite moments in gaming

Maailman ihanin pelin loppu ;___; ♥
Tulee aina tippa linssiin :')




Feels good man
Ihanaa ♥

Mahtava fiilis!
;_______;
Erityisesti se ensimmäinen

Vähä hyviä hetkiä ni tulee hyvä fiilis!